star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, VIII. kerület

  • 51 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

55,5 millió Ft

Eladó lakás Budapest, VIII. kerület

  • 51 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Budapest, VIII. kerület

  • 51m²


Ár:

55 500 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
2.
Szobák száma
2 (1 + 1)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
házközponti egyedi mérővel
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
panel
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Közkedvelt Százados Lakóparkban eladó 51 nm-es nyugati fekvésű, erkélyes, szép állapotú, emeleti lakás!

VIII. kerület közkedvelt részén, a Százados úton eladó egy 51 nm-es másfél szobás lakás. Az ingatlan szép állapotban van, minden ablaka nyugati fekvésű és a hangulatos belső kertre néz, aminek köszönhetően rendkívül csendes.

Nappaliból nyíló 6 nm-es szép tágas erkélye szintén a kertre néz, tökéletes helyszín egy délutáni pihenéshez, nyári napozáshoz. Mindenhol műanyag nyílászárók, elhúzható szúnyoghálók és redőnyök találhatóak.

A lakás házközponti fűtésű egyedi mérőórával felszerelt. A fűtéssel együtt a közösköltség átlagosan havi 20.000 forint. A nappaliban található egy klíma is, ami nyáron hasznos lehet.

Tartozik az ingatlanhoz egy 4 nm-es földszinti zárt, száraz tároló is. A társasház tiszta, rendezett, jó állapotú. A lakópark pedig rendkívül csendes, nyugodt, gyönyörű kertjét kertészek gondozzák, ráadásul hatalmas játszótér is található itt. A teljes területe kerítéssel körbevett, elektromos kapukkal felszerelt, ahol a lakáshoz tartozik udvari beálló is, mely díjtalanul használható.

A közlekedés kiváló, néhány perc sétára metrómegálló, alig 100 méterre villamos, közvetlenül a lakópark előtt pedig csupán pár méterre üzletek, háziorvosi rendelő, de a Közszolgálati Egyetem is csupán pár perc séta, így akár kiadásra is alkalmas.

Kiváló első lakásnak egyedülállók számára vagy fiatal párnak. kis családnak, akik a belvároshoz közel szeretnének élni, mégis vágynak egy csendes zöld környezetben található otthonra.

Az ingatlan tehermentes, 1/1-es tulajdonostól megvásárolható. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 361527


Elhelyezkedés

Budapest, VIII. kerület, Százados út


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6599566


+36 30

Ingatlannet kód: NET6599566


Az általad megtekintett eladó Budapest, VIII. kerületi (Százados út) panellakás 2 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 1 félszoba). A panellakásról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 51 m². További jellemzői: a fal építési anyaga panel, a fűtés típusa házközponti egyedi mérővel. Parkolási lehetőség: udvarban. A panellakás ára 55,5 millió Ft, négyzetméter ára 1 088 235 Ft, ami a Budapest, VIII. kerületi átlaghoz képest 16%-kal magasabb. Az ingatlant Gasztonyi Renáta referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6599566. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, VIII. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.