star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, VIII. kerület

  • 26 m²

    alapterület
  • 1

    szoba

Vételár:

25,5 millió Ft

Eladó lakás Budapest, VIII. kerület

  • 26 m² alapterület
  • 1 szoba

  • Eladó lakás Budapest, VIII. kerület

  • 26m²


Ár:

25 500 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Emelet
2.
Szobák száma
1
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
konvektor
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Pest megye Budapest VIII. kerület, a Kálvária utcában, 2. emeleti, azonnal költözhető, tehermentes lakás eladó. A 26 m2-es ingatlanban egy konyha, egy fürdőszoba+WC, valamint egy galériázott szoba kapott helyet. A szobában található garléria 7,14 m2. A lakás fűtését gázkonvektor biztosítja. A villanyvezetékeket és a nyílászárókat már kicserélték, így korszerű műanyag ablakkal és bejárati ajtóval rendelkezik az ingatlan. A konyha és a fürdőszoba járólapos, míg a szoba parkettával burkolt. A lakás a közelmúltban kapott egy tisztító festést. A konyhában található újszerű konyhabútor, a hűtőszekrény és a mosógép a vételár részét képezi. A közös költség 9500 Ft. A lakás nagyon csendes, elhelyezkedése miatt kitűnő befektetési lehetőség, hiszen közvetlen közelében egyetemek is megtalálhatóak. A társasház melletti telken hamarosan elkezdődik a Semmelweis egyetem egy új épületének a megvalósítása, valamint az utcában több újépítésű társasház is épült/épül, a környék szépen fejlődik. Megtekintéssel kapcsolatban várom hívását.

Egyéb jellemzők:

Villanyáram: Bevezetve (230 Volt).
Vízellátás: Van, saját vízórával.
Csatornázás: Közműhálózatba bekötve.
Gázellátás: Vezetékes gáz.
Kilátás: Udvari.


Helyiségek

Szoba
7.14m²
Fürdőszoba
2.48m²
Konyha
6.9m²
Szoba
16.3m²

Elhelyezkedés

Budapest, VIII. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6619842


Bázis IngatlanCentrum

Bázis IngatlanCentrum

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6619842

Bázis IngatlanCentrum

Bázis IngatlanCentrum

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Budapest, VIII. kerületi téglalakás 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 26 m². További jellemzői: a fűtés típusa konvektor. A téglalakás ára 25,5 millió Ft, négyzetméter ára 980 769 Ft, ami a Budapest, VIII. kerületi átlaghoz képest 5%-kal magasabb. Az ingatlant Kapronczai Attila referens a Bázis IngatlanCentrum irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6619842. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, VIII. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.