star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, VIII. kerület

  • 78 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

46,5 millió Ft

Eladó lakás Budapest, VIII. kerület

  • 78 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Budapest, VIII. kerület

  • 78m²


Ár:

46 500 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Emelet
3.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
nincs
Fal építési anyaga
tégla
Lift
van

Az ingatlanról:

Befektetési lehetőség, piaci ár alatt (596.000Ft/nm), remek közlekedési vonalon, a SOTE-hoz közel.
Akár amerikai konyhás nappali + 4 (11-13 nm közötti) hálószoba kialakítására is van lehetőség, így havi 360-400.000 Ft bevételt is el lehet érni. Központi helyen, az Orczy út és tér találkozásánál, kifejezetten jól gondozott, normális, környezetére gondos lakóközösségű (saját facebook csoportjukban a ház története megismerhető, itt egyeztetnek az aktuális felújításokról is, nincs kiteregetés, kiabálás), 4 emeletes, liftes ház 3 emeletén található az ingatlan.
A lakás közepes állapotú, a falban réz villanyvezetékek vannak, a fürdőszoba már újabb, a bejárati ajtót kicserélték, parapet gázkonvektorral és Héra cserépkályhával megoldott a fűtés, a szoba és a konyha klímás. Az ablakokat fel kell újítani, a tölgyfa parketta nagyon szép, az ajtók szintén jó állapotúak. A fürdő és a wc külön helyiségben található. Az alapterület 78 nm, 2 egyforma egyenként közel 27 nm-es, 2-2 ablakos, utcára néző, nagyon világos szobája van. Ezekből lehet akár 4 majdnem egyforma méretű szobát kialakítani, a képek között vannak átalakítási ötletek.
A lakáshoz hozzá kell nyúlni, ez nem vitás, de látszik, hogy igyekeztek megóvni és a lehetőségek szerint korszerűsíteni. Egészen kiemelkedő megtérülést tud produkálni, nagyon jól és viszonylag egyszerűen átalakítható.
További részletekért várom hívását! ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 364048


Elhelyezkedés

Budapest, VIII. kerület, Orczy út


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6620435


+36 30

Ingatlannet kód: NET6620435


Az általad megtekintett eladó Budapest, VIII. kerületi (Orczy út) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 78 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: nincs. A téglalakás ára 46,5 millió Ft, négyzetméter ára 596 154 Ft, ami a Budapest, VIII. kerületi átlaghoz képest 35%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Harján Éva referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6620435. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, VIII. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.