star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, VIII. kerület

  • 68 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

52 millió Ft

Eladó lakás Budapest, VIII. kerület

  • 68 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Budapest, VIII. kerület

  • 68m²


Ár:

52 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1950
Emelet
földszint
Szobák száma
3
Fűtés
gáz (egyedi)
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Budapest VIII. kerületi Népszínház negyedében, remek lokációjú helyen egy földszinti, 74 nm-es felújított magasföldszinti lakást ajánlom új tulajdonosának. Rendezett ház, csendes, régóta ott élő, egymásra figyelő lakóközösséggel. A ház egésze alatt egy kereskedelmi egység van, így jó anyagi helyzetű a házközösség. Volumen felújításra nincs szükség, a ház jó állapotú, folyamatosan karbantartott. Gondok éjjel-nappal van a házban.
A lakásban két szoba egymásból is és külön bejárattal is rendelkezik, és egy fél szoba külön bejárattal megközelíthető. Nagy nyílászárók, a fél szobán bukó-nyílón használható erkélyajtó.
Két szoba mellékutcára kilátással, a félszoba a ház belső udvar irányában csendes oldalra. A lakás néhány éve felújításon esett át. A fürdőszoba, wc, konyha vizes szerelvényezése, burkolása, nyílászárók teljes cseréje történt. Cirkó fűtés, új hőleadó testekkel. A konyha teljesen berendezett, valódi fa bútorzattal, benne megbízható minőségű konyhai gépekkel. Nagy előszoba, kellemes fogadótér. Elegáns megjelenés, igényes kialakítás. Jelenleg teljesen bútorozott, esetlegesen a bútorzat is eladó lehet, figyelemmel, hogy minden darab odatervezett.

A környék infrastruktúrája hibátlan. Néhány perces sétával minden elérhető, ami a mindennapi élet elengedhetetlen feltétele, óvoda, iskola, bevásárlási lehetőségek, zöldséges, szépségszalon, szolárium, posta, orvosi rendelő, kórházak, vendéglátó egységek,. A 4-es metró 2 perc a körút, 4-6-os villamos alig 5 percnyi távolságra van.

A lakás a Népszínház utcában a pár éve felújított II. János Pál pápa tér és a Teleki tér között helyezkedik el egy 4 szintes, liftes szecessziós stílusban épült társasházban.
A lakás irányára: 58 millió forint

A környékről:

Központ közeli elhelyezkedés


Helyiségek

Wc
nincs megadva
Konyha
nincs megadva
Gardrób
nincs megadva
Fürdőszoba
nincs megadva

Elhelyezkedés

Budapest, VIII. kerület, Körút közeli


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6621931


Balla Ingatlan - XI. és XXII. kerület

Balla Ingatlan - XI. és XXII. kerület

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6621931

Balla Ingatlan - XI. és XXII. kerület

Balla Ingatlan - XI. és XXII. kerület

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Budapest, VIII. kerületi (Körút közeli) téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 68 m². További jellemzői: az építés éve 1950, a fűtés típusa gáz (egyedi). A téglalakás ára 52 millió Ft, négyzetméter ára 764 706 Ft, ami a Budapest, VIII. kerületi átlaghoz képest 17%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Bakos Ildikó referens a Balla Ingatlan - XI. és XXII. kerület irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6621931. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, VIII. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.