star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, VIII. kerület

  • 80 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

69,4 millió Ft

Eladó lakás Budapest, VIII. kerület 1. kép Eladó lakás Budapest, VIII. kerület 2. kép
Hirdetés
Eladó lakás Budapest, VIII. kerület 3. kép Eladó lakás Budapest, VIII. kerület 4. kép Eladó lakás Budapest, VIII. kerület 5. kép Eladó lakás Budapest, VIII. kerület 6. kép Eladó lakás Budapest, VIII. kerület 7. kép Eladó lakás Budapest, VIII. kerület 8. kép Eladó lakás Budapest, VIII. kerület 9. kép Eladó lakás Budapest, VIII. kerület 10. kép Eladó lakás Budapest, VIII. kerület 11. kép Eladó lakás Budapest, VIII. kerület 12. kép Eladó lakás Budapest, VIII. kerület 13. kép Eladó lakás Budapest, VIII. kerület 14. kép Eladó lakás Budapest, VIII. kerület 15. kép Eladó lakás Budapest, VIII. kerület 16. kép Eladó lakás Budapest, VIII. kerület 17. kép Eladó lakás Budapest, VIII. kerület 18. kép Eladó lakás Budapest, VIII. kerület 19. kép Eladó lakás Budapest, VIII. kerület 20. kép Eladó lakás Budapest, VIII. kerület 21. kép Eladó lakás Budapest, VIII. kerület 22. kép Eladó lakás Budapest, VIII. kerület 23. kép Eladó lakás Budapest, VIII. kerület 24. kép Eladó lakás Budapest, VIII. kerület 25. kép Eladó lakás Budapest, VIII. kerület 26. kép Eladó lakás Budapest, VIII. kerület 27. kép Eladó lakás Budapest, VIII. kerület 28. kép Eladó lakás Budapest, VIII. kerület 29. kép Eladó lakás Budapest, VIII. kerület 30. kép Eladó lakás Budapest, VIII. kerület 31. kép Eladó lakás Budapest, VIII. kerület 32. kép Eladó lakás Budapest, VIII. kerület 33. kép Eladó lakás Budapest, VIII. kerület 34. kép Eladó lakás Budapest, VIII. kerület 35. kép Eladó lakás Budapest, VIII. kerület 36. kép

Eladó lakás Budapest, VIII. kerület

  • 80 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Budapest, VIII. kerület

  • 80m²


Ár:

69 400 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1912
Emelet
3.
Szobák száma
3 (2 + 1)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

***PALOTANEGYED KÖZPONTI RÉSZÉN - BAROSS UTCÁBAN - A MIKSZÁTH KÁLMÁN TÉRTŐL PÁR PERC SÉTÁRA - FELÚJÍTOTT - 80 NM-ES, 3 SZOBÁS - TERASZOS - 3. EMELETI, VILÁGOS , CSENDES LAKÁS - ELADÓ!***

A Palotanegyed legfrekventáltabb részén elhelyezkedő 80 nm-es, 3 szobás lakás ablakai mind csendes belső udvarra néznek, D-i tájolásának köszönhetően világos, napfényes. A tágas étkező-konyhához intim kis erkély tartozik, ami hivatalosan nem a lakás része, egy mini függőfolyosó rész, egykoron a cselédbejárathoz vezetett a zárt lépcsőházból. A lépcsőházi bejáratot mindenhol zárva tartják és saját erkélyként használják a lakók. A lakás minden helyisége ablakos, szellőztethető. Az ingatlanhoz egy saját pincerész is tartozik.

A lakás villany- és vízvezeték rendszerét 10 éve kicserélték. A felújítás magában foglalta a teljesen új gáz-cirkó fűtésrendszer kiépítését, az ingatlan helyiségeinek praktikusabb elrendezését, a komplett fürdőszoba és WC felújítást, a hideg-meleg burkolatok cseréjét. Az ingatlanban az eredeti, jó állapotú nyílászárókat megőrizték és felújították. A 3,7 m-es belmagasságot gipszkartonnal a lakás teljes területén lecsökkentették 3,00 m-re, ami igény esetén egyszerűen visszabontható, galériázható.
A fűtést és a meleg vizet gáz-cirkó biztosítja, a lakás gáz-, áram- és vízfogyasztása a mérőórák alapján kerül elszámolásra, ezért rendkívül energiatakarékos és alacsony rezsiköltségű.
Közös költség: 20.100 Ft

A lakás egy 1912-ben épült liftes társasház 3. emeletén található. Az épület homlokzata a kor építészeti stílusjegyeit viseli, szépen felújított. A lépcsőház nagypolgári hangulatot áraszt, gondosan karban tartott. A lakóközösség kiváló, csendes, a belső udvarok rendezettek, tiszták.

A környéken az infrastruktúra és a közlekedés is kiváló.
A hangulatos Lőrinc Pap tér, a Mikszáth Kálmán tér, a Krúdy utca kávézókkal, éttermekkel és bárokkal szegélyezve pár perc alatt elérhető. 10 perc sétára a Múzeumkert és a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár, a Rákóczi téri Vásárcsarnok és a Corvin Pláza. A közelben több élelmiszerbolt, kávézó, étterem, bölcsőde, óvoda, iskola, gyógyszertár és orvosi rendelő is megtalálható.

Közösségi közlekedés: a nagy körúton a 4/6-os villamos, a 32-esek terénél a 9-es busz, 72-es és 83-as troli, a Kálvin térnél a 47-49-es villamos, továbbá az M3-as (Corvin negyed), M4-es metróvonal (Rákóczi tér) perceken belül elérhető.

A lakástól kb.10 perces sétára találhatóak az ELTE és a Pázmány Péter Katolikus Egyetemek Jogi karai, az ELTE Bölcsészettudományi kara, a SOTE Fogászati és Szájsebészeti Oktató Intézete, az Andrássy Gyula Budapesti Német Nyelvű Egyetem és az Óbudai Egyetem Tavaszmező utcai Campusa. Pár megálló távolságban elérhető a Corvinus Egyetem, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem és a BME is.

Az ingatlan per-, teher- és igénymentes, a vételár megfizetését követően azonnal birtokba vehető.

Nagyobb családnak vagy befektetőknek is tökéletes választás! Az alacsony rezsi, az egyetemek közelsége, a jó közlekedés és bevásárlási lehetőségek miatt könnyen kiadható.

Kérdés esetén forduljanak hozzám bizalommal, akár hétvégén is!
Érdeklődni: Szlovák Ibolya +36704550993

Referencia szám: M261478-IN


Elhelyezkedés

Budapest, VIII. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6629745


Csongrád Fő utca 54 - OTP Ingatlanpont Iroda

Csongrád Fő utca 54 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6629745

Csongrád Fő utca 54 - OTP Ingatlanpont Iroda

Csongrád Fő utca 54 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Budapest, VIII. kerületi téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). A téglalakásról 36 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 80 m². További jellemzői: az építés éve 1912, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A téglalakás ára 69,4 millió Ft, négyzetméter ára 867 500 Ft, ami a Budapest, VIII. kerületi átlaghoz képest 6%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Szlovák Ibolya referens a Csongrád Fő utca 54 - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6629745. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, VIII. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.