star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, VIII. kerület

  • 49 m²

    alapterület
  • 1

    szoba

Vételár:

35,9 millió Ft

Eladó lakás Budapest, VIII. kerület

  • 49 m² alapterület
  • 1 szoba

  • Eladó lakás Budapest, VIII. kerület

  • 49m²


Ár:

35 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Emelet
2.
Szobák száma
1
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
konvektor
Parkolás
nincs
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

A gyönyörűen felújított Kálvária tértől egy perc sétára, a Turay Ida Színház szomszédságában eladó 49 négyzetméteres lakás.

A Kálvária utca elején rendezett, csendes társasház második emeletén eladó egy átlagos állapotú 49 négyzetméteres egyszoba + hallos lakás. A nappali utcai nézetű, keleti fekvésű, délelőtt gyönyörűen benapozott.

Az ingatlan bejárati ajtaja új, a fürdőszoba pedig vízvezetékekkel együtt felújításra került. A nappaliban jó állapotú, szép fapadló, a konyhában pedig járólap található.

A téli melegről gázkonvektor gondoskodik, a melegvízet pedig bojler biztosítja.

Befektetésnek is remek választás, a környéken egyetemek, kiváló közlekedés és a szépen felújított téren park, játszótér, szabadtéri fitnesspark és kutyafuttató is található.

Az ingatlan tehermentes, azonnal birtokba vehető.

Irányár: 35.900.000 forint

ID 366109 ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 366109


Elhelyezkedés

Budapest, VIII. kerület, Kálvária tér


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6640322


+36 30

Ingatlannet kód: NET6640322


Az általad megtekintett eladó Budapest, VIII. kerületi (Kálvária tér) téglalakás 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 49 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. Parkolási lehetőség: nincs. A téglalakás ára 35,9 millió Ft, négyzetméter ára 732 653 Ft, ami a Budapest, VIII. kerületi átlaghoz képest 21%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Gasztonyi Renáta referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6640322. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, VIII. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.