star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, VIII. kerület

  • 75 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

99 millió Ft

Eladó lakás Budapest, VIII. kerület

  • 75 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Budapest, VIII. kerület

  • 75m²


Ár:

99 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Emelet
3.
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
nincs
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Gyönyörűen felújított, napsütötte lakás az Öné lehet!

Kiváló lehetőség várja Önt ebben a varázslatos, 75 négyzetméteres, emeleti lakásban, mely a város szívében található. Az ingatlan utcai nézete lenyűgöző, így mindig csodálatos panorámában lehet része.

A napfényes lakás teljes körű felújításon esett át, így minden részletében a modern és kényelmes életstílus jegyeit viseli. A tágas nappali, a kényelmes hálószobák és az étkező kifinomult stílusban van berendezve, hogy otthonos és meghitt légkört teremtsen.

A nagy ablakoknak köszönhetően a lakásban árad a természetes fény, így minden helyiség ragyogóan világos és barátságos. A modern konyha és fürdőszoba minden igényt kielégít, így a kényelem és praktikum tökéletes egyensúlyban van.

Ne hagyja ki ezt a páratlan lehetőséget! Legyen az Öné ez a lenyűgöző lakás, és élvezze a város pezsgését és a kényelmes otthon nyújtotta békét és nyugalmat! Forduljon hozzánk még ma, hogy részleteket egyeztethessünk és megtekinthesse ezt az egyedi ajánlatot! ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 367308


Elhelyezkedés

Budapest, VIII. kerület, Kőfaragó utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6650618


+36 30

Ingatlannet kód: NET6650618


Az általad megtekintett eladó Budapest, VIII. kerületi (Kőfaragó utca) téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 9 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 75 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: nincs. A téglalakás ára 99 millió Ft, négyzetméter ára 1 320 000 Ft, ami a Budapest, VIII. kerületi átlaghoz képest 29%-kal magasabb. Az ingatlant Ludas Judit referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6650618. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, VIII. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.