star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, VIII. kerület

  • 51 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

44,9 millió Ft

Eladó lakás Budapest, VIII. kerület

  • 51 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Budapest, VIII. kerület

  • 51m²


Ár:

44 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1980
Emelet
4.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
központi egyedi mérővel
Fal építési anyaga
panel
Lift
nincs

Az ingatlanról:

A Corvin sétány közelében a Práter utcában eladó egy 51 nm-es, erkélyes, jó elosztású, 2 külön nyíló szobás, nagy ablakos konyhás, Nyugati tájolású, 5. emeleti, napfényes lakás.A lakásban történt felújítás során hő és hangszigetelt nyílászárókat szereltek fel, ami redőnyökkel és szúnyoghálóval is ellátott, a villanyvezeték cseréje megtörtént, valamint új villanyórát szereltek fel ( 2024-ben).2023-ban új radiátorokat szereltek fel.A szobákban jó állapotú laminált parketta van.A fürdőszoba és a WC külön helyiségben található. A lakás riasztóberendezéssel is felszerelt.A lakás rezsi költsége kedvező :- közös költség 13 700 Ft;- a lakás fűtése távfűtés egyedi mérőkkel felszerelve;- téli fűtés díja 11 000 Ft;- nyáron a meleg víz szolgáltatás díja 5000 Ft;- vízóra van felszerelve , a víz díj fogyasztás alapján fizetendő.A lakás per- és tehermentes.A társasházban kamerarendszer üzemel.A házban magukra és a környezetükre igényes, barátságos emberek laknak, jó a lakóközösség.A ház közvetlen közelében szupermarketek, Spar, LIDL, pékség, Corvin pláza, patikák, bankfiókok, fitnesztermek, szépségszalonok, valamint egyetemek: Semmelweis Egyetem, Nemzeti Közszolgálati Egyetem, Pázmány Péter Egyetem, Óbudai Egyetem - Gazdasági Kar, ELTE Füvészkert.Az épülettel szemben van egy szabadtéri park. A parkolás autóval megoldott , több parkoló van kialakítva a ház környezetében.A nappali és az éjszakai tömegközlekedés ( 9, 72M, 83M, 909, 923, M3, 4,6) is kiváló, a József krt. 4-6-os villamos - Corvin negyed - metró , Baross utca - 83-as troli, 9-es busz pár perc alatt elérhető.Érdeklődésével és megtekintési szándékával várom megtisztelő hívását!

44900000 Ft

Referencia szám: LK019982


Elhelyezkedés

Budapest, VIII. kerület, Práter utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6653049


+36 30

Ingatlannet kód: NET6653049


Az általad megtekintett eladó Budapest, VIII. kerületi (Práter utca) panellakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A panellakásról 23 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 51 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fal építési anyaga panel, a fűtés típusa központi egyedi mérővel. A panellakás ára 44,9 millió Ft, négyzetméter ára 880 392 Ft, ami a Budapest, VIII. kerületi átlaghoz képest 1%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Héjja Magdolna referens a Kiszugló irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6653049. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, VIII. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.