star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, X. kerület

  • 50 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

44 millió Ft

Eladó lakás Budapest, X. kerület

  • 50 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Budapest, X. kerület

  • 50m²


Ár:

44 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1952
Emelet
földszint
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Eladó a 10. kerület közkedvelt részén, Óhegyen, egy kívül-belül igényesen felújított, 50 nm-es, amerikai konyhás plusz két szobás társasházi lakás, pincével és garázzsal!Az ingatlan praktikus elosztású, rendkívül jó adottságokkal rendelkezik: jelenlegi elrendezésével kényelmes otthont biztosít. A szobák külön nyílóak, a tágas étkezőkonyhás-nappali színhelyül szolgál a közösségi programoknak.A ház külső szigetelést kapott, a felújítás során kicserélésre kerültek a nyílászárók, a burkolatok, a teljes közműhálózat, a konyha és a fürdőszoba is megújult. A nappaliban és az ingatlan többi helyiségében is, különböző dizájn elemek teszik még hangulatosabbá, és kellemesebbé mindennapjainkat.A fűtésről, és a melegvíz felmelegítéséről kombi cirkó, a nyári hőség elviseléséről inverteres klíma gondoskodik.A társasházKözlekedési adottságai kiválóak, az 151-es busszal 10 perc alatt Kőbánya-Kispesten lehetünk, innen a város bármely pontja könnyen és gyorsan megközelíthető!A kényelmünket szolgáló összes szolgáltatás - bevásárló központ, piac, gyógyszertár, óvoda, iskola, stb., karnyújtásnyira található, gyorsan elérhető.A lakás az adottságainak köszönhetően ideális lehet családoknak és egyedülállóknak, fiataloknak és időseknek, magáncélra vagy befektetésnek egyaránt!Túlzás nélkül állítható, hogy ezzel a lakással csak nyerni lehet, már csak a kulcsait kell a kezünkben érezni!Ha felkeltette érdeklődését, ez a kitűnő paraméterekkel rendelkező ingatlan, további kérdéseivel, megtekintésért, kérem hívjon, akár hétvégén is!
Halász Éva
Telefon:30/4221362
ÚJ ÉPÍTÉSŰ ÉS HASZNÁLT INGATLANOK KÖZVETÍTÉSE!
Igényelje hitelét nálunk! Díjmentes hiteltanácsadás és egyedi (kamat) kedvezmény a Duna House ügyfelei részére, a banki kamatoknál kedvezőbb feltételekkel!
Hívjon bizalommal - a Duna House kínálatában megtalálható valamennyi ingatlannal kapcsolatban örömmel állok rendelkezésére a hét bármely napján!

Referencia szám: LK013790


Elhelyezkedés

Budapest, X. kerület, Kada utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6477159


+36 30

Ingatlannet kód: NET6477159


Az általad megtekintett eladó Budapest, X. kerületi (Kada utca) téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 17 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 50 m². További jellemzői: az építés éve 1952, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A téglalakás ára 44 millió Ft, négyzetméter ára 880 000 Ft, ami a Budapest, X. kerületi átlaghoz képest 9%-kal magasabb. Az ingatlant Halász Györgyné referens a Csillaghegy irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6477159. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, X. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.