star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, X. kerület

  • 67 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

87 millió Ft

Eladó lakás Budapest, X. kerület

  • 67 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Budapest, X. kerület

  • 67m²


Ár:

87 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
földszint
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
padlófűtés
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

További információért látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára!

10 pontos lakás a 10. kerületben!
Újszerű, luxus felszereltségű lakás, teljes berendezéssel eladó. Családias környezetben, fiatalos lakóparkban, saját kiskerttel rendelkező, minden igényt kielégítő ingatlan. Az eladó a bútorok és a műszaki berendezések többségét otthagyja, melyeket a meghirdetett ár tartalmaz, így csak a személyes holmira van szükség a költözéshez.

Az ingatlan 2019-ben épült, amerikai konyhás nappalival, modern, beépített elektronikai eszközökkel, minőségi burkolatokkal, rejtett led-és hangulatvilágítással, elektromos redőnnyel. A társasház saját kazánnal, házközponti fűtéssel rendelkezik, amit padlófűtéssel egészít ki. 43 nm-es, hangulatos kert és terasz tartozik hozzá, ahol kellemes hangulatban lehet eltölteni a nyári délutánokat, sütni-főzni, barátokat fogadni és a jacuzzi örömeit élvezni. Rezsiköltsége igen alacsony, 31.000 Ft, ami tartalmazza a fűtést, a közös költségeket : víz, csatornadíj, stb. A jacuzzi használattal együtt a villanyszámla alig éri el a 20.000 Ft-ot.
Az ingatlan területe 110 nm a kerttel együtt, ebből 67 nm a lakás és 43 nm a kert.
A lakáshoz tartozik egy szabadtéri parkoló, amelynek ára megegyezés tárgyát képezi.

Nagyon jó az elhelyezkedése, hisz minden megtalálható a környéken, családosoknak, fiataloknak, idősebbeknek egyaránt tökéletes kényelmet és nyugalmat biztosít! Szomszédságában egy tó található, szemben Újhegyi Uszoda és Strandfürdő, amit 2023- ban teljesen felújítottak, mellette hatalmas park, játszótérrel, amit szintén 2023-ban teljesen újjávarázsoltak. A park focipályával, ping-pong asztalokkal, futópályával, kosárlabda pályával és egyéb szabadtéri szórakozást nyújtó lehetőségekkel van felszerelve.
5 percen belül, a teljes infrastruktúra elérhető, orvos, patika, oktatási intézmények, bevásárlóközpont és a Primefit is itt van, ami edzőterem és wellness központ is egyaránt!

Tömegközlekedés: a 85, 85E, 202E buszok megállója két percre, Kőbánya-Kispest 2 buszmegállóra található.

Készpénzes vásárlónak kis mértékben alkuképes, profi hiteles kollégáink a piacon megkapható legkedvezőbb, végig fix hitel intézésében ingyenes segítséget nyújtanak.


Elhelyezkedés

Budapest, X. kerület, Újhegyi út


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6602981


+36 70

Ingatlannet kód: NET6602981


Az általad megtekintett eladó Budapest, X. kerületi (Újhegyi út) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és félszoba). A téglalakásról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 67 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa padlófűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. A téglalakás ára 87 millió Ft, négyzetméter ára 1 298 507 Ft, ami a Budapest, X. kerületi átlaghoz képest 38%-kal magasabb. Az ingatlant Fazekas Lívia referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6602981. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, X. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.