star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, X. kerület

  • 49 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

39,2 millió Ft

Eladó lakás Budapest, X. kerület

  • 49 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Budapest, X. kerület

  • 49m²


Ár:

39 200 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1980
Emelet
7.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
távfűtés
Lift
nincs

Az ingatlanról:

- Közvetlenül a tulajdonostól eladó ingatlan, ami az ingON rendszerén keresztül került meghirdetésre.
- Kérjük telefonon erre az ingatlan azonosítószámra hivatkozva érdeklődjön: 691303360

Budapest, X. kerületében kínálunk eladásra egy 10 emeletes, liftes, panel építésű ház 7. emeletén elhelyezkedő 49 nm-es, panellakást, amiben 2 szoba található, távfűtés fűtéssel és részpanoráma kilátással rendelkező jó állapotú ingatlan.
Az ingatlan építésének éve 1980.
A parkolás utcán ingyenesen megoldott.

Az átlagos rezsiköltség 26 000 Ft havonta, amiből a közös költség 14 000 Ft-ot tesz ki.
Az átlagos gázfogyasztás az államilag meghatározott lakossági átlagfogyasztás alatt van.
Az átlagos áramfogyasztás az államilag meghatározott lakossági átlagfogyasztás alatt van.

Sikeres adás-vétel esetén már azonnal birtokba is vehető.

Az ingatlan nem vett részt panelprogramban, tartozik hozzá erkély/terasz, ami 3 négyzetméteres.

 

A 10. kerületben Újhegyen eladásra kínálunk egy  49 négyzetméteres 2 szobás loggiás panellakást, amely egy tízemeletes társasház 7. emeletén található. Néhány hónapja tisztasági festésen esett át és a beltéri ajtók ajtókeretek frissen festettek. Továbbá teljeskörű fürdőszoba, wc helyiség és konyha felújítás is történt. Az ingatlan délnyugati fekvésű, napfényes. A közlekedés és az infrastruktúra kiváló, a környék adottságainak köszönhetően. Kőbánya kispest 10 perc, az Örs vezér tér 25 perc. A lakás közelében sok a zöld terület (Újhegy Mély-tó, Sportliget) A parkolás könnyen megoldható. A lépcsőházban biztonsági kamera működik. Havi rezsi költség kb 26000 Ft, közös költség 14000 Ft. Az ingatlan tehermentes, azonnal költözhető. 

 

JELENLEG A THERMO ABLAKOK BEÉPÍTÉSE FOLYAMATBAN VAN! 

Egyéb jellemzők:

Kilátás: Részpanoráma.


Elhelyezkedés

Budapest, X. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 1

Ingatlannet kód: NET6626384


+36 1

Ingatlannet kód: NET6626384


Az általad megtekintett eladó Budapest, X. kerületi panellakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A panellakásról 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 49 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fűtés típusa távfűtés. A panellakás ára 39,2 millió Ft, négyzetméter ára 800 000 Ft, ami a Budapest, X. kerületi átlaghoz képest 1%-kal alacsonyabb. Az ingatlant ingON - Ingatlan Marketinges referens az Ingon.hu irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6626384. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, X. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.