star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, X. kerület

  • 68 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

49,9 millió Ft

Eladó lakás Budapest, X. kerület

  • 68 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Budapest, X. kerület

  • 68m²


Ár:

49 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1977
Emelet
6.
Szobák száma
3
Fűtés
távfűtés
Lift
van

Az ingatlanról:

Napfényes 6 Emeleti Exklúzív 3 Szobás Okos Otthon Az Egész Családnak!

Ide Csak Költözni Kell.

Kiváló Elhelyezkedésű És Infrastruktúrájú, nagyvárosias környezetben, Újhegyi lakótelepen, 10 emeletes, liftes társasházban, 6 emeleti, loggiás, 3 szobás, 68 nm-es, zöldre tekintő, Teljeskörűen Felújított, Rezsivédett, panellakást kínálok megvételre. Déli tájolása miatt Napfényes, világos.

Alkalmas pároknak, családoknak, a közeli Parkos részek miatt kisállattal rendelkezőknek, akik Biztonságos környezetben, központi részen képzelik el a jövőjüket hosszabb távon.

Alacsony rezsiköltség, kiváló lehetőség.

A lakás szobái külön és egymásba is nyílnak. 18 nm-es nappali szoba, egy 12 nm-es és egy 13 nm-es szoba, hálóhoz tartozó loggia, indukciós főzőlapos, villanysütős, nagy dupla Ablakos külön Konyha, előszoba, 2 Modern gardrób, káddal kialakított Igényes fürdőszoba és külön wc található.

A szobák laminált parketta, a közlekedők és a vizes helyiségekben járólap burkolatúak. A lakást 2 éve teljesen felújították. Teljes Burkolatcsere, új réz Villanyvezetékek, 32a, műanyag, Redőnyös, Szúnyoghálós nyílászárók, az összes beltéri ajtó cserélve éppúgy, mint a 16 ponton záródó bejárati ajtó.

A konyha, fürdő és wc felújítása is megtörtént, Igényes Vintage stílusú burkolatokkal, szaniterekkel. A lakás teljesen Korszerűsített, Okos Otthon, telefonról vezérelhető gépek és világítás. Hűtő-Fűtő Klíma. Riasztórendszer, kamera, távfelügyelet. A melegvizet és a fűtést távhő biztosítja. Összességében Kiváló, Újszerű állapotú.

Az ingatlan ára a 2023-ban beépített Modern, Elegáns konyhabútort gépekkel, a közlekedőkben a beépített szekrényeket, polcokat, kiegészítőket és a mennyezeti okos világítást is tartalmazza.

Az ablakos lépcsőház rendezett, nemrég felújított lift, műanyag ablakok, új bejárati ajtó, postaládák. A lakás az emeleten a szomszédos lakással együttesen a lépcsőháztól külön zárható ajtóval elválasztott. A pince szinten közös tároló.

Az ingatlan néhány héten belül költözhető.
Az alaprajz tájékoztató jellegű.

A környékről:

Az Újhegyi lakótelep központi részén, elhelyezkedése miatt számtalan busz járat a belváros és további városrészek irányába.

A parkolás a ház előtt és a környező utcákban ingyenes.

A közelben parkok, élelmiszerbolt, hipermarket, szupermarket, játszótér, bölcsőde, óvoda, iskola, gimnázium, bankautomata, edzőterem, éttermek, kávézó, cukrászda, orvosi rendelő, gyógyszertár, mosoda, uszoda, valamint több kereskedelmi is szolgáltató egység. Közelben bevásárlóközpontok.


Helyiségek

Wc
nincs megadva
Konyha
nincs megadva
Fürdőszoba
nincs megadva

Elhelyezkedés

Budapest, X. kerület, Újhegyi lakótelep


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6626674


Balla Ingatlan - XI. és XXII. kerület

Balla Ingatlan - XI. és XXII. kerület

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6626674

Balla Ingatlan - XI. és XXII. kerület

Balla Ingatlan - XI. és XXII. kerület

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Budapest, X. kerületi (Újhegyi lakótelep) panellakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A panellakásról 25 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 68 m². További jellemzői: az építés éve 1977, a fűtés típusa távfűtés. A panellakás ára 49,9 millió Ft, négyzetméter ára 733 824 Ft, ami a Budapest, X. kerületi átlaghoz képest 9%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Guba Ilona referens a Balla Ingatlan - XI. és XXII. kerület irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6626674. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, X. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.