star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, X. kerület

  • 32 m²

    alapterület
  • 1

    szoba

Vételár:

24,9 millió Ft

Eladó lakás Budapest, X. kerület

  • 32 m² alapterület
  • 1 szoba

  • Eladó lakás Budapest, X. kerület

  • 32m²


Ár:

24 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
földszint
Szobák száma
1
Fűtés
gáz (egyedi)
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Központi Részen, Felújított Garzonlakás.

Kiváló elhelyezkedésű és infrastruktúrájú, kertvárosias környezetben, Gyömrői út közeli földszintes 10 lakásos társasházban, belső udvarra tekintő, Földszinti, 1 szobás, 32 nm-es, Felújított, Rezsivédett, Tehermentes nyugati tájolású téglalakást kínálok megvételre.

Garantáltan alacsony rezsiköltség.

Alkalmas egyedülállóknak, pároknak és kisállattal rendelkezőknek, akik központi részen, mégis biztonságos környezetben képzelik el a jövőjüket hosszabb távon.

A lakásban egy nagy szoba, egy abból nyíló gáztűzhelyes konyha és egy káddal kialakított wc-vel egybe épített fürdőszoba kapott helyet.

A lakás járólappal burkolt, 2023-as Felújításkor teljes egészében megújult az egész lakás. Új Biztonsági Bejárati Ajtó, villanyvezetékek, burkolatok, szaniterek. A lakásnak összességében jó állapotú. A melegvizet villanybojler, a fűtést gázkonvektor biztosítja fogyasztás szerint. Cserépfedés.

A lakáshoz 8 nm-es saját használatú terasz tartozik, mely igény szerint lekeríthető. A társasházhoz közös udvar és közös bejárati kapu tartozik. Az ingatlan ára a konyhabútort is tartalmazza.

A lakás azonnal költözhető.
Az alaprajz tájékoztató jellegű.

A környékről:

Gyömrői út mellett. Központi elhelyezkedése miatt több buszjárat a belváros és további városrészek irányába

A parkolás a ház előtt és a környező utcákban ingyenes.

Közelben bevásárlóközpont, szupermarket, éttermek, kávézó, pékség, iskola, uszoda és számtalan kereskedelmi és szolgáltató egység.


Helyiségek

Terasz
nincs megadva
Konyha
nincs megadva
Fürdőszoba
nincs megadva

Elhelyezkedés

Budapest, X. kerület, Kőbánya - Óhegy


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6629369


Balla Ingatlan - XI. és XXII. kerület

Balla Ingatlan - XI. és XXII. kerület

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6629369

Balla Ingatlan - XI. és XXII. kerület

Balla Ingatlan - XI. és XXII. kerület

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Budapest, X. kerületi (Kőbánya - Óhegy) téglalakás 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 9 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 32 m². További jellemzői: a fűtés típusa gáz (egyedi). A téglalakás ára 24,9 millió Ft, négyzetméter ára 778 125 Ft, ami a Budapest, X. kerületi átlaghoz képest 2%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Guba Ilona referens a Balla Ingatlan - XI. és XXII. kerület irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6629369. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, X. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.