star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, X. kerület

  • 25 m²

    alapterület
  • 1

    szoba

Vételár:

25,9 millió Ft

Eladó lakás Budapest, X. kerület

  • 25 m² alapterület
  • 1 szoba

  • Eladó lakás Budapest, X. kerület

  • 25m²


Ár:

25 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1960
Szobák száma
1
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
konvektor
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

TELJESKÖRŰEN FELÚJÍTOTT, MAGASFÖLDSZINTI MINIGARZON!

A Gyömrői úthoz közel, KIVÁLÓ KÖZLEKEDÉSI LEHETŐSÉGEKKEL TÉGLA LAKÁS!

A LAKÁS TELJESKÖRŰ MŰSZAKI FELÚJÍTÁSON ESETT ÁT – jelenleg a felújítás utolsó fázisa zajlik, mely legfőképp az ESZTÉTIKAI FELÚJÍTÁS kivitelezéséből áll - előreláthatólag egy PÁR NAPON BELÜL BEFEJEZÉSRE KERÜL.

A lakásban A VILLANYVEZETÉKEK RÉZRE LETTEK CSERÉLVE, MŰANYAG NYÍLÁSZÁRÓKKAL ÉS TÖBB PONTON ZÁRÓDÓ BIZTONSÁGI AJTÓVAL RENDELKEZIK, A GALÉRIA FELÚJÍTÁSRA KERÜLT, ÚJ HŰTŐ-FŰTŐ KLÍMA LETT FELSZERELVE.

A FŰTŐTEST, A ZUHANYZÓ ÉS AZ ÚJ KONYHABÚTOR ELHELYEZÉSE FOLYAMATBAN VAN.

Fűtése KONVEKTOROS, a melegvizet GÁZBOJLER biztosítja.

A társasház jól karbantartott: TETŐSZERKEZETE FELÚJÍTÁSRA KERÜLT, illetve a külső HOMLOKZAT FESTÉSÉRE IDEI ÉVBEN KERÜLT SOR.

Közlekedés szempontjából:

117-es és 151-s buszok megállója a társasház előtt található, a 117-s buszjárattal Kőbánya alsó percek alatt elérhető, a 151-es busszal a Köki 10 perc alatt, Kőbánya alsó vasútállomás 7 perc alatt elérhető! 95-s busz megállója 5 perc sétatávolságra található.

1/1 tulajdon! Azonnal birtokba vehető!

Az irányár.

Az alaprajz tájékoztató jellegű.

Vevőink számára a közvetítés ingyenes.


Elhelyezkedés

Budapest, X. kerület, Óhegy


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 1

Ingatlannet kód: NET6636198


+36 1

Ingatlannet kód: NET6636198


Az általad megtekintett eladó Budapest, X. kerületi (Óhegy) téglalakás 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 7 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 25 m². További jellemzői: az építés éve 1960, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. A téglalakás ára 25,9 millió Ft, négyzetméter ára 1 036 000 Ft, ami a Budapest, X. kerületi átlaghoz képest 22%-kal magasabb. Az ingatlant Mineradoro Kft. referens a TECNOCASA irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6636198. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, X. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.