star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, X. kerület

  • 49 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

39,99 millió Ft

Eladó lakás Budapest, X. kerület

  • 49 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Budapest, X. kerület

  • 49m²


Ár:

39 990 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1976
Emelet
7.
Szobák száma
2
Fűtés
távfűtés
Lift
van

Az ingatlanról:

Fiatalok, Befektetők Figyelem!

Keresett Ingatlantípus!

Frissen Festett, Modern Fürdőszobás Világos Lakás.

Kiváló Elhelyezkedésű és infrastruktúrájú, Azonnal Költözhető nagyvárosias lakótelepi környezetben, Mélytótól séta távolságra lévő, újhegyi részen, 10 emeletes társasházban, 7 emeleti, 2 szobás, 49 nm-es, Rezsivédett, nem sarki, zöldre tekintő, Tehermentes, panellakást kínálok megvételre. Délnyugati tájolása miatt napfényes, Világos.

Alkalmas pároknak, családoknak, séta kedvelőknek, kisállattal rendelkezőknek a parkok és a Mélytó közelsége miatt, akik Biztonságos, nyugodt környezetben, központi részen képzelik el a jövőjüket hosszabb távon.

Alacsony rezsiköltségű, Kiemelkedő Ár-Érték Aránya miatt befektetőknek is kiváló lehetőség.

A lakásban egy 21 nm és egy 12 nm méretű szoba, melyből az egyikhez Loggia tartozik. A szobák egymásból és külön is nyílnak. A közlekedő végén beépített szekrény. Nagy ablakos, világos, gáztűzhelyes konyha, előszoba, Modern Új csempével burkolt fürdőszoba és külön wc található.

A szobák néhány éves laminált parketta burkolatúak, a fürdő és a wc teljesen ÚjSZERŰEN FELÚjÍTOTT, Igényes Burkolatok használatával. Szintén 2024-ben cserélt Új, Műanyag Redőnyös NYÍLÁSZÁrÓK, teljes belső festés. A melegvizet és a fűtést távhő biztosítja, melyből a víz egyedi mérésű vízórás. A lakás összességében Kiváló állapotú.

A lakás az emeleten a szomszédos lakással együttesen a lépcsőháztól külön zárható ajtóval elválasztott. Kis előtere kerékpár, roller, babakocsi tárolására alkalmas. A lakáshoz közös, pinceszinti tároló tartozik.

A lépcsőház rendezett, benne 1 felújított lift működik, a lépcsősor tágas, bútor szállítására alkalmas. Az előtérben kamera. Kaputelefon. Mindkét oldalra van főbejárat.

Az ingatlan tehermentes, azonnal költözhető. Az ingatlan ára a beépített konyhát tartalmazza.
Az alaprajz tájékoztató jellegű.

A környékről:

Újhegy központ közeli elhelyezkedésű, mégis nyugodt, fás, parkos környezetben a Mélytó közelében.

A parkolás a ház előtt és a környező utcákban ingyenes.

A közelben parkok, élelmiszerbolt, hiper- és szupermarket, játszótér, bölcsőde, óvoda, iskola, posta, uszoda, bankautomata, éttermek, kávézó, pub, pizzéria, cukrászda, gyógyszertár, orvosi rendelő, edzőterem, közösségi ház, kutyakozmetika, valamint több kereskedelmi is szolgáltató egység séta távolságon belül. KÖKI bevásárlóközpont néhány perces autóútra.


Helyiségek

Wc
nincs megadva
Konyha
nincs megadva
Fürdőszoba
nincs megadva

Elhelyezkedés

Budapest, X. kerület, Újhegyi lakótelep


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6650098


Balla Ingatlan - XI. és XXII. kerület

Balla Ingatlan - XI. és XXII. kerület

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6650098

Balla Ingatlan - XI. és XXII. kerület

Balla Ingatlan - XI. és XXII. kerület

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Budapest, X. kerületi (Újhegyi lakótelep) panellakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A panellakásról 28 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 49 m². További jellemzői: az építés éve 1976, a fűtés típusa távfűtés. A panellakás ára 39,99 millió Ft, négyzetméter ára 816 122 Ft, ami a Budapest, X. kerületi átlaghoz képest 1%-kal magasabb. Az ingatlant Guba Ilona referens a Balla Ingatlan - XI. és XXII. kerület irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6650098. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, X. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.