star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XI. kerület, Kelenföld

  • 55 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

66,9 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XI. kerület, Kelenföld 1. kép

Eladó lakás Budapest, XI. kerület, Kelenföld

  • 55 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XI. kerület, Kelenföld

  • 55m²


Ár:

66 900 000 Ft

Közös költség
18,9 ezer Ft
Építés éve
1930
Emelet
4.
Szobák száma
3 (1 + 2)
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van
Lift
nincs
Bútorozott
Igen
Kertkapcsolatos
Nem
Ingatlanjog
Tulajdonjog
Panelprogramban részt vett
Nem
Költözhető
Kevesebb, mint 3 hónap
Akadálymentesített
Nem
Kilátás
Utcai
Belmagasság
3m alatt
Energia besorolás
E
Erkély, terasz mérete
3 m²
Energia tanúsítvány
Megtekintés

Az ingatlanról:

Felújított otthont kínálunk Budapest XI. kerületében a Bogyó utcában, egyedileg gyártott bútorozással, tárolóval együtt!A 4. legfelső emeleten található, lift nélküli házban kínáljuk ezt a NAPSÜTÉSES 55 négyzetméteres, igényesen felújított, csendes ingatlant.A lakás 2020-ban lett felújítva. Ekkor lett kialakítva a modern igényekhez igazodó elrendezés, a hatékony kondenzációs gázkazános melegvíz- és fűtésrendszer, a biztonságos elektromos hálózat, a stílusos burkolatok és beltéri ajtók, a minőségi fürdőszoba, valamint a beépített bútorok. Az ingatlan déli fekvése miatt egész évben jó benapozott, a nyári meleget a HŐSZIGETELT ABLAKOK és a KLIMATIZÁLÁS teszi kellemessé.A lakás értékét tovább növeli a 13 db egyedileg gyártott 2 millió Ft-ot meghaladó értékű BEÉPÍTETT BÚTOR, valamint egyéb értékes berendezési tárgyak is, melyeket a vételár tartalmaz. Ezen felül felár ellenében egyéb bútorok és berendezési tárgyak is a megegyezés tárgyát képezhetik.Az lakás modern és tágas, amerikai konyhás nappalival, két külön nyíló, GARDROBOS hálószobával, egy fürdőszobával, előszobával, valamint egy 3 négyzetméteres erkéllyel rendelkezik. A lakáshoz tartozik egy praktikus, 3,75 m2-es EXTRA TÁROLÓ a pinceszinten. Ideális választás azoknak, akik egy modern és komfortos otthont keresnek egy csendes lakóközösségben. Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget, és költözzön ebbe az exkluzív lakásba, ahol a modern design és a funkcionalitás találkozik a városi élet központi helyszínén!


Helyiségek

Erkély
3m²
Előszoba
4m²
Fürdőszoba
5m²
Gardrób
1m²
Szoba
8m²
Gardrób
1m²
Szoba
8m²
Amerikai konyha
28m²

Elhelyezkedés

1115, Budapest, XI. kerület, Kelenföld, Bogyó utca 3


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: 6633874


+36 20

Ingatlannet kód: 6633874


Az általad megtekintett eladó Budapest, XI. kerület, kelenföldi (Bogyó utca 3) téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 2 félszoba). Az épület alapterülete: 55 m². További jellemzői: az építés éve 1930, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: parkoló. A téglalakás ára 66,9 millió Ft, négyzetméter ára 1 216 364 Ft, ami a Budapest, XI. kerületi átlaghoz képest 4%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Reichert Miklós hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6633874. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XI. kerület, Kelenföld ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.