star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XI. kerület

  • 140 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

155 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XI. kerület

  • 140 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XI. kerület

  • 140m²


Ár:

155 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2000
Emelet
3.
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Eladó egy igazán elegáns, kényelmes és jól felszerelt otthon Budapest egyik legkedveltebb részén, Sasadon.Az ingatlanhoz tartozik egy teremgarázsban található parkolóhely, valamint egy 5 négyzetméteres saját tároló is, melyek együttesen 10 millió forintért megvásárolandók és hozzájárulnak e lakás kényelméhez és funkcionális értékéhez.Az ingatlanban több extra felszereltség is található, például minden szobában klíma, a nappaliban motoros redőny, beleértve a bármely szükségessé váló gépesített konyhabútort és a stílusosan beépített fürdőszoba bútort. Az elegáns tolóajtók praktikus és esztétikus megoldást kínálnak.A 20 négyzetméteres terasz tágas, kellemes helyet biztosít a pihenésre és kikapcsolódásra, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a gondozott, parkosított kertre. A társasház kertje mellett egy medencével is rendelkezik, amely kiváló kikapcsolódási lehetőséget nyújt a lakók részére.A lakás belső két szintjén elegáns, hangulatos és világos terek nyújtanak különleges otthonérzetet. Az egyedi tervezésű lépcső, a harmonikusan összehangolt színek, valamint a nappali, a konyha és az étkező látványos, világos belső tereivel együtt minden adott ahhoz, hogy valóban otthon érezze magát. Az esetleges kandalló kialakítására is van lehetőség, amely tovább fokozhatja a lakás hangulatát.Sasadon, a Budapest 11. kerületében található Beregszász utcában, csendes és nyugodt környezetben kínálunk eladásra egy egyedülállóan kialakított, napfényes, 140 négyzetméteres nagyteraszos lakást. Ez a gyönyörű ingatlan a 2000-ben épült, kiváló állapotban lévő, liftes társasház legfelső szintjén helyezkedik el, ahol kizárólag csak ez a lakás található.További kérdéssel, valamint megtekintéssel kapcsolatban várom hívását !

155000000 Ft

Referencia szám: LK055311


Elhelyezkedés

Budapest, XI. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6650180


+36 30

Ingatlannet kód: NET6650180


Az általad megtekintett eladó Budapest, XI. kerületi téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 31 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 140 m². További jellemzői: az építés éve 2000, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A téglalakás ára 155 millió Ft, négyzetméter ára 1 107 143 Ft, ami a Budapest, XI. kerületi átlaghoz képest 13%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Berényi Adrienn referens az Istenhegyi út irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6650180. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XI. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.