star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XI. kerület

  • 60 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

61,9 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XI. kerület

  • 60 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XI. kerület

  • 60m²


Ár:

61 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Emelet
1.
Szobák száma
2
Fűtés
gáz (egyedi)
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Kelenföldön Világos, 2 Szobás, 60m2, Tégla Építésü Lakás Eladó!

A XI. kerületben Bikás park közelében, a Halmi utca Bartók Béla út felőli végén eladó tégla építésű, 1. emeleti, jó állapotú, világos, társasházi saroklakás. A lakás alapterülete a tulajdoni lapon 60 m2-es, de valóságban 61,5 m2.

A lakás elrendezése: előszoba, fürdőszoba, amerikai konyhás nappali, 1 nagy méretű szoba. A belmagasság kb. 3,1 m.
A lakás 10 éve teljes körűen fel lett újítva,magába foglalta a nyílászárók cseréjét, a fűtési rendszer korszerűsítését, a víz-, szennyvíz-, villany- és gázvezetékek cseréjét. A villamos hálózat jellemzői: villanyóra lakáson kívül zárt szekrényben, 3 *16a, életvédelmi relé, rézvezetékek köpenycsőben. A fűtést és melegvizet Baxi Duo-Tec Compact kazán biztosítja, a kerámiaburkolatok alatt (előszoba, fürdőszoba, konyha) padlófűtés, a szobákban az ablakok alatt radiátorok vannak. Ezen kívül a fürdőszobában helyett kapott egy törölközőszárító radiátor is.

A lakás az épület legfelső szintjén található, felette a padlás, alatta nagyrészt a Karinthy Színház díszletraktára kapott helyet.
Lakóközösség jó, szomszédok csendesek.
A társasház padlástere osztatlan közös tulajdon, amelynek egy része szokásjog alapján az ingatlanhoz tartozik. A lakáshoz tartozik egy kb. 4m2-es saját, zárható pincerekesz.
A lakás saját mérőórákkal rendelkezik (Víz, villany, gáz). A közös költség 15.000,-Ft/hó.

Parkolás a ház előtti közterületen lehetséges, a környék fizető övezet, viszont a kerületi lakosok minimális éves díj megfizetése ellenében parkolhatnak.
A környék infrastruktúrája kiváló, a 19,49 villamosok megállója 50m, a 7,114,213,214,153,58 buszok megállója 450 m. Az M4 Bikás parki megállója 800 m, Kelenföldi Pályaudvar 1 km. Autóva az M1,M7 autópálya gyorsan elérhető. A közelben iskola, óvoda, bölcsőde, számos játszótér, élelmiszerbolt, bevásárló központ (Etele Plaza, Allee), kávézók, cukrászdák, rendelők, kórház, gyógyszertár, piac is van. Kikapcsolódásra és sportolásra remek lehetőség a közeli Bikás park, de biciklivel a Kopaszi gát is könnyen elérhető.
Az ingatlan per- és tehermentes, rövid időn belül birtokba vehető.
Szívesen ajánlom saját, de akár befektetési célra is.
Előzetes telefonos egyeztetést követően rugalmasan megtekinthető.

A környékről:

Társasházi környezet.Hangulatos utcák, közel a Bikás parkhoz.


Helyiségek

Konyha
nincs megadva
Fürdőszoba
nincs megadva

Elhelyezkedés

Budapest, XI. kerület, Halmi út


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6652073


Balla Ingatlan - XI. és XXII. kerület

Balla Ingatlan - XI. és XXII. kerület

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6652073

Balla Ingatlan - XI. és XXII. kerület

Balla Ingatlan - XI. és XXII. kerület

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Budapest, XI. kerületi (Halmi út) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 8 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 60 m². További jellemzői: a fűtés típusa gáz (egyedi). A téglalakás ára 61,9 millió Ft, négyzetméter ára 1 031 667 Ft, ami a Budapest, XI. kerületi átlaghoz képest 19%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Bakos Ildikó referens a Balla Ingatlan - XI. és XXII. kerület irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6652073. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XI. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.