star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XI. kerület

  • 40 m²

    alapterület
  • 1

    szoba

Vételár:

79,9 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XI. kerület

  • 40 m² alapterület
  • 1 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XI. kerület

  • 40m²


Ár:

79 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2024
Emelet
1.
Szobák száma
1
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
központi egyedi mérővel
Lift
nincs

Az ingatlanról:

A BudaPart újépítésű városnegyedben eladó ez a 40nm-es, 10nm terasszal rendelkező, 1. emeleti, kertkapcsolatos, vadonatúj lakás.

FOR ENGLISH DESCRIPTION, PLEASE SCROLL DOWN.

A lakás a BRG ütemben található, amely a legfrissebben, legutoljára átadott épülete a lakóparknak (2024. tavasz). Az egész épület és a lakás is vadonatúj, első lakói most költöznek be. Ennek a lakásnak Ön lehet az első lakója.

Az ingatlan egy szobás stúdiólakás. A lakás méreteihez képest egy szép, tágas fürdőszobát kapnak, ahol a mosógépnek is kialakításra került a helye.

A lakásban kialakítható a háló és nappali élettér is. A fürdőszoba falára van tervezve a nagyméretű gardróbszekrény. Látványtervet töltöttünk fel a lehetőségekről. Az ingatlanban új konyhabútor található vadonatúj sütővel, főzőlappal és elvezetéssel rendelkező páraelszívóval.
A konyha „üres” fala még tovább bútorozható, egy keskenyebb pulttal tovább bővíthető (kávéfőzőnek, kenyérpirítónak, vízforralónak stb.)
A lakás nagyméretű üvegfalának másik oldalán egy 10nm-es, fedett teraszt találhatunk. Tágas méretének köszönhetően egy kültéri nappali és ebédlő is kialakítható így növelve az életteret és komfortot. A lakás annak ellenére, hogy kertkapcsolatos, az 1. emeleten található, nem a földszinten.

Az épület és a lakás a legújabb, legkorszerűbb technológiákkal került kialakításra. A lakások közt hangszigetelt falak találhatók. A lakás ajtaja szintén hangszigetelt és masszív.
A lakás falfűtéssel és hűtéssel rendelkezik, termosztáttal állítható.

Az épület szállodai megjelenésű portállal és recepcióval rendelkezik. Az épület földszintjén nagyméretű közös bicikli stb. tároló van. Az ingatlanhoz nem tartozik garázs, azonban még elérhető az épületben néhány szabad hely.
A környezetről:
A 2022-ben a világ legjobb városnegyedfejlesztésének választott BudaPart egy igazi élő, lélegző városnegyed, nem csak a Kopaszi-gát vagy a folyamatosan fejlődő, modern épített rész, de szolgáltatások egyre bővülő választéka, rekreációs felületek és egyre több rehabilitált zöld terület összessége. De mindenekelőtt több ezer ember otthona, munkahelye, pihenő és kiránduló helye.
A BudaPart egy különleges és egyedi városnegyed, ahol mindenki megtalálja azt, amit keres. A vízparti, természetközeli nyugalom és az innovatív, városi infrastruktúra tökéletes találkozása. Egy olyan világ, ahova egyszerűen jó tartozni: kivételes közösség és egyedülálló élettér – egy lélegzetelállító helyen.
Egy hely Budapesten, ahol igazán megélheti a Víz energiáit. Egy hely Budapesten, ami visszaadja a természet közelségét. Egy hely Budapesten, ahol végre kipróbálhatja a kedvenc vízi sportjait, SUPozást, hajózást, kajakozást.

A BudaPart saját, fehérhomokos stranddal is rendelkezik, amely egyedülálló a Fővárosban.

This brand new apartment of 40 sqm with 10 sqm terrace, connected to the garden, is for sale in the new BudaPart district.
The apartment is located in the BRG building, which is the newest and most recently completed building of the residential complex (spring 2024). The whole building and the apartment are brand new, the first owners are moving in. You can be the first to live in this apartment.
The property is a one bedroom studio apartment. For the size of the apartment, you will have a nice spacious bathroom with space for a washing machine.
The apartment can also be arranged as a bedroom and living room. A large wardrobe is planned to be installed on the other side of the bathroom. A visual plan of the possibilities has been uploaded. The property has a brand new kitchen with brand new oven, hob and extractor hood with extractor fan.
The 'blank' wall of the kitchen can be further furnished with a narrower counter to further extend the kitchen (coffee machine, toaster, kettle etc.)
The building and the apartment have been designed using the latest latest technologies. The apartment door is also soundproof and robust.
The apartment has wall heating and cooling, adjustable by thermostat.
The building has a hotel-style entrance and reception area. The ground floor of the building has a large communal storage room for bicycles etc. The property does not have a garage, however there are still some spaces available in the building.
About the environment:
BudaPart, voted the world's best neighbourhood development in 2022, is a real living, breathing neighbourhood, not just the Kopaszi Dam or the ever-evolving modern built-up area, but an ever-expanding range of services, recreational spaces and an increasing number of rehabilitated green areas. But above all, it is home, workplace, recreation and leisure for thousands of people.
BudaPart is a special and unique neighbourhood where everyone can find what they are looking for. The perfect meeting of waterfront tranquillity and innovative urban infrastructure. It's a world to belong to: an exceptional community and a unique living space - in one breathtaking place.
A place in Budapest where you can truly experience the energy of water. A place in Budapest that gives you back the closeness of nature. A place in Budapest where you can finally try your favourite water sports - SUP, boating, kayaking.
BudaPart also has its own white-sand beach, the only one of its kind in the capital.


Elhelyezkedés

Budapest, XI. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+06707

Ingatlannet kód: NET6656945


+06707

Ingatlannet kód: NET6656945


Az általad megtekintett eladó Budapest, XI. kerületi téglalakás 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 30 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 40 m². További jellemzői: az építés éve 2024, a fűtés típusa központi egyedi mérővel. A téglalakás ára 79,9 millió Ft, négyzetméter ára 1 997 500 Ft, ami a Budapest, XI. kerületi átlaghoz képest 34%-kal magasabb. Az ingatlant Weitzel Group kft hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6656945. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XI. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.