star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XII. kerület, Orbánhegy

  • 66 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 1 400 m²

    telek

Vételár:

98 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XII. kerület, Orbánhegy 1. kép

Eladó lakás Budapest, XII. kerület, Orbánhegy

  • 66 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 1 400 m² telek

  • Eladó lakás Budapest, XII. kerület, Orbánhegy

  • 66m²


Ár:

98 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
39 ezer Ft
Emelet
2.
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
gáz (központi)
Fal építési anyaga
egyéb
Ingatlanjog
Tulajdonjog
Panelprogramban részt vett
Nem
Költözhető
Kevesebb, mint 3 hónap
Kilátás
Panorámás
Belmagasság
3m alatt
Egyeb Energiahatekonysagi Eszkozok
Szigetelés

Az ingatlanról:

GYÖNYÖRŰ PANORÁMA! A XII. Kerület Kakukk úton eladó egy 2. emeleti, 66 m2-es gyönyörű panorámás lakás. TULAJDONOSTÓL!

Az épület 1977-95 között, valószínűleg a '80-as évek közepén épült. Egy néhány évvel ezelőtti felújítás során 15 cm-es grafitos műanyaghab szigetelést, rá új vakolatot kapott. A hatalmas ablakokat még korábban műanyag tokosra-keretesre cserélték. Ezek praktikus, nyíló-bukó ablakok.

Gyönyörű a panoráma!  A nappali és a kisszoba  déli tájolású. Kilátás a Gellért- és a Sas-hegy, valamint Dél-Buda és Pest felé. Az általam korábban  hálószobának használt nagy szoba – szintén hatalmas ablakokkal – nyugat felé néz, a szép zöld kert és a Széchenyi-hegy felé. Gyönyörű zöld és virágos kertünk van! Rendszeresen jön hozzánk kertész, aki rendben tartja.

Alulról is szigetelte az egész lakást zajok ellen egy korábbi lakó. Így a lakás nyugodt, csendes (a környék meg az utóbbi miatt is), kívülről csak a madárdal szűrődik be :-)

Fent hatalmas, csaknem körpanorámás tetőterasz! Mellvédfalak védik a lakókat a magasság veszélyétől. Itt közös bútorok, napernyő, hintaágy.  Lakók, bár ez mindenkié, mégis ritkán tartózkodnak hosszasan itt, pedig érdemes!

A legalsó szinten egy teljes lakás méretű (66 m2) tároló van, minden lakó számára 1-1 részre osztva.

A lakás beosztása:-előszoba, innen nyílik:-konyha-fürdőszoba-WC-hálószoba-nagyszoba (nappali), ebből nyílik a - dolgozószoba.

A közös költségben a fűtés, hideg-és meleg víz, szemétszállítás, kertész, lépcsőház takarítás is benne van. És a felújítási alap is. A lakóknak csak a saját lakásukkal kell törődniük!

A Kakukk út egy kis, csendes, nyugalmas utcácska, az Istenhegyi útról nyílik. (A Szendrő utcán keresztül.) A jelenlegi lakásom előtt levő rész zsákutca. Ingyenes és kitűnő parkolási lehetőség.

A közelben két bolt - házhoz szállítást is vállalnak. Továbbá óvoda, iskola, gimnázium,  szakközépiskola és orvosi rendelő.

2 buszmegálló is könnyen elérhető, a buszok a Déli-pu. és a Széll Kálmán tér, illetve a Sváb-hegy, Normafa, Csillebérc felé indulnak az Istenhegyi úton. A másikból a közeli önkormányzat és okmányiroda, kormányablak valamint a Boráros tér, a  Kossuth Lajos és Rákóczi út, Keleti-pu. érhető el. Az M2 pár buszmegállónyi távolságra van.

Ami azt illeti, hogy felújítandó: a fürdőszobát csempézni kell. A nappali parkettáját csiszolni és lakkozni, a falát pedig festeni vagy tapétázni kell. Ezt az árban figyelembe vettem. A kedves érdeklődők esetleges falbontásos (lehetséges! csak körben vannak főfalak!) álmainak 10 millióit az én áram nem viseli el.

Az alap munkát el akartam kezdeni, de tekintettel arra, hogy a kedves érdeklődők között sokan jelentős átalakítással is fantáziát láttak a lakásban, vagy csak azt szerették volna, hogy a saját ízlésük szerinti csempe, tapéta vagy festék legyen felhasználva, végül nem csempéztettem, nem festettem, nem foglalkoztam a parkettával.

Akár a csak feltétlenül szükséges szükséges munkák, akár falbontásos átalakítás után, remélem, Valaki igazi álomotthont talál itt! :-)

Az ingatlan per-, igény-, és tehermentes.


Helyiségek

Wc
2m²
Konyha
5m²
Szoba
10m²
Szoba
17m²
Nappali
217m²
Fürdőszoba
3m²
Előszoba
9m²

Elhelyezkedés

1126, Budapest, XII. kerület, Orbánhegy, Kakukk út 16


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: 6658818


DR  SZABÓ ZOLTÁN

DR SZABÓ ZOLTÁN

Hirdető további ingatlanjai
DR  SZABÓ ZOLTÁN

DR SZABÓ ZOLTÁN

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: 6658818

DR  SZABÓ ZOLTÁN

DR SZABÓ ZOLTÁN

Hirdető további ingatlanjai
DR  SZABÓ ZOLTÁN

DR SZABÓ ZOLTÁN

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Budapest, XII. kerület, orbánhegyi (Kakukk út 16) csúszózsalus lakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). Az épület alapterülete: 66 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 400 m². További jellemzői: a fal építési anyaga egyéb, a fűtés típusa gáz (központi). A csúszózsalus lakás ára 98 millió Ft, négyzetméter ára 1 484 848 Ft, ami a Budapest, XII. kerületi átlaghoz képest 0%-kal magasabb. Az ingatlant DR SZABÓ ZOLTÁN hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6658818. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XII. kerület, Orbánhegy ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.