star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XII. kerület

  • 71 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

84,9 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XII. kerület

  • 71 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XII. kerület

  • 71m²


Ár:

84 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1977
Emelet
7.
Szobák száma
3 (2 + 1)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
távfűtés
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
egyéb
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Istenhegyi úton, minden helyiségéből panorámás 71 m2-es lakás eladó.
A budai hegyekre csodás kilátást nyújtó kellemes beosztású lakás egy magánparkolós, parkosított területen álló 10 emeletes, liftes épület 7. emeletén található. A nappali tágasságát a nagy ablakok, és a végig húzódó terasz tovább növeli. A nappali mellett található derűs konyha helyet ad az étkezőnek is, ahonnan szintén kilátásunk van a környező hegyekre. A hálószobák csendesek, a nappalitól távolabb, közvetlenül a kicsi, de praktikus fűrdőszoba mellett találhatóak. A lakás igazi otthon hangulatát árasztja, nyugalmas, de mégis élettel teli. A környék a budai élet minden előnyét kínálja, dombos, zöld környezetben, kiváló infrastruktúrával, minden fontos létesítmény közelében. Oktatási intézmények, bevásárlóközpontok, parkok és sportolási lehetőségek könnyedén elérhetőek. Az ingatlan tökéletes választás lehet azok számára, akik a városi élet nyüzsgését és kényelmét keresik, de nem akarnak lemondani a természet közelségéről és a békés környezetről sem.

Referencia szám: LK099501-IN


Elhelyezkedés

Budapest, XII. kerület, Istenhegyi út


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6634669


+36 30

Ingatlannet kód: NET6634669


Az általad megtekintett eladó Budapest, XII. kerületi (Istenhegyi út) csúszózsalus lakás 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). A csúszózsalus lakásról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 71 m². További jellemzői: az építés éve 1977, a fal építési anyaga egyéb, a fűtés típusa távfűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. A csúszózsalus lakás ára 84,9 millió Ft, négyzetméter ára 1 195 775 Ft, ami a Budapest, XII. kerületi átlaghoz képest 35%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Oroszné Gróf Ildikó referens az Istenhegyi út irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6634669. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XII. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.