star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XII. kerület

  • 81 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

69 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XII. kerület

  • 81 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XII. kerület

  • 81m²


Ár:

69 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1923
Emelet
1.
Szobák száma
3 (2 + 1)
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Akár két lakássá is alakítható! Iroda, rendelő vagy családi otthon.
XII. kerületben 81 nm-es nagypolgári lakás Budán, a Márvány utcában, kívül- belül rendezett, liftes társasház 1. emeletén helyezkedik el ez a 3 szobás, nagy terekkel rendelkező ingatlan. Adottságaiból adódóan könnyen két lakássá alakítható, nagy tereinek és kifejezetten tágas előszobája miatt akár rendelő vagy iroda is megvalósítható, de kényelmes családi otthonnak is ideális. Házközponti fűtésének köszönhetően a rezsije kedvező, Központi elhelyezkedés, jó infrastruktúra, kiváló lokáció!!

Referencia szám: LK053371-IN


Elhelyezkedés

Budapest, XII. kerület, Márvány utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6431501


+36 30

Ingatlannet kód: NET6431501


Az általad megtekintett eladó Budapest, XII. kerületi (Márvány utca) téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). A téglalakásról 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 81 m². További jellemzői: az építés éve 1923, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: parkoló. A téglalakás ára 69 millió Ft, négyzetméter ára 851 852 Ft, ami a Budapest, XII. kerületi átlaghoz képest 32%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Oroszné Gróf Ildikó referens az Istenhegyi út irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6431501. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XII. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.