star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XII. kerület

  • 66 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

69,9 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XII. kerület

  • 66 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XII. kerület

  • 66m²


Ár:

69 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1911
Emelet
4.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
nincs
Lift
van

Az ingatlanról:

Eladásra kínálok egy 65 nm alapterületű örökpanorámás lakást Krisztinavárosban.

Az ingatlan egy rendezett társasház legfelső, 4. emeletén helyezkedik el. Pár perc sétára található a Budai vár, míg a Normafa is elérhető egyetlen busszal.
Közlekedése kiváló, a fonódó villamos, a piros metró és számos busz is pár perc sétára található.

Az épület téglából épült 1911-ben, majd 2012-ben felújításon esett át, a lakóközösség kultúrált és csöndes.

A lakás alapterülete 65 nm, tágas nappalival, hozzá tartozó erkéllyel, egy hasonlóan tágas és világos hálószobával, valamint egy nagy méretű konyhával.

- a lakásban kicserélték a nyílászárókat
- kifogástalan esztétikai értékkel bír, festés után költözhető
- pince tartozik a lakáshoz

Tágas belső tér jellemzi az ingatlant, a belmagasság meghaladja a 3 métert, mely elegáns hangulatot teremt, az ingatlan elosztása kiváló, kényelmes otthon lehet egy fiatal párnak, vagy akár egy családnak is.

Jól kiadható ez a kedvelt környéken elhelyezkedő ingatlan, a környék adottságaiból kiindulva hosszútávú befektetést biztosít a tulajdonosnak, melynek értéke csak emelkedni fog a következő években. jó közlekedés, közeli belváros, új nyílászárók, erkély
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)
I am offering for sale a 65 sqm apartment with an eternal panorama in Krisztinaváros.

The property is located on the top, 4th floor of an orderly apartment building. Buda Castle is a few minutes' walk away, while you can reach Normafa with a single bus ride anytime.
The excellent public transport, the spinning tram, the red metro, and many buses are a few minutes' walk away.

The building was built of brick in 1911 and underwent renovation in 2012. The residential community is cultured and quiet.

The floor area of ​​the apartment is 65 square meters, with a spacious living room, a matching spacious and bright bedroom, and a large kitchen.

- the windows in the apartment were replaced
- has impeccable aesthetic value, can be moved after painting
- a cellar belongs to the apartment

The property is characterized by a spacious interior, the ceiling height is more than 3 meters, which creates an elegant atmosphere, the distribution of the property is excellent, and it can be a comfortable home even for a couple or a family.

This property, located in a popular neighborhood, can be rented out well, based on the characteristics of the area, it provides the owner with a long-term investment, the value of which will only increase in the coming years.


Elhelyezkedés

Budapest, XII. kerület, Budapest 12. kerület, Alkotás utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6451836


+36 30

Ingatlannet kód: NET6451836


Az általad megtekintett eladó Budapest, XII. kerületi (Budapest 12. kerület, Alkotás utca) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 9 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 66 m². További jellemzői: az építés éve 1911, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: nincs. A téglalakás ára 69,9 millió Ft, négyzetméter ára 1 059 091 Ft, ami a Budapest, XII. kerületi átlaghoz képest 16%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Horváth Fruzsina referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6451836. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XII. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.