star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XII. kerület

  • 60 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

83 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XII. kerület

  • 60 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XII. kerület

  • 60m²


Ár:

83 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1968
Emelet
1.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
konvektor
Parkolás
parkolóház
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Budapest egyik legkedveltebb környékén a 12. kerületben, Kútvölgyben eladó egy 2 szobás, 60 m2-es, erkélyes, DNY-i fekvésű, átlagos állapotú lakás.
A Kútvölgyi környék valóban egy kellemes és keresett helyszín Budapesten, hiszen egyesíti a csendes természetközeli környezetet a központi elhelyezkedéssel.
A 12 lakásos, 3 szintes ház felújított, lakóközössége kedves, együttműködő, anyagi helyzete rendezett.
Az ingatlan alaprajzi adottságainak megfelelően könnyen átalakítható, lehetőséget nyújtva új tulajdonosának, hogy személyre szabja az otthonát és egy modern, világos és intim környezetet hozzon létre .
A külön garázs és tároló szintén előnyös lehet, mivel biztosítják a parkolási és tárolási lehetőségeket. Ezek a lakással együtt megvásárolandóak, értékük 10 millió Ft.
A közlekedési lehetőségek kiválóak a környéken, ami könnyebbé teszi a mindennapi életet. A számos szolgáltatás és szórakozási lehetőség a közelben szintén kényelmet és élvezetet nyújthatnak az új tulajdonos
számára. Összességében ez egy vonzó lakás lehet egy olyan személy részére, aki élvezni szeretné a városi életet de egy csendes és zöld környezetben szeretne élni.
Az ingatlanról készült videót megtekintheti az Otthon Centrum hivatalos honlapján, illetve kérésre elküldöm Önnek.
Ha szeretne vásárolni egy kiváló lakást Buda legjobb részén,hívjon bizalommal.


Elhelyezkedés

Budapest, XII. kerület, Fészek utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6504820


XI. kerület - Bicskei utca

XI. kerület - Bicskei utca

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6504820

XI. kerület - Bicskei utca

XI. kerület - Bicskei utca

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Budapest, XII. kerületi (Fészek utca) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 28 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 60 m². További jellemzői: az építés éve 1968, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. Parkolási lehetőség: parkolóház. A téglalakás ára 83 millió Ft, négyzetméter ára 1 383 333 Ft, ami a Budapest, XII. kerületi átlaghoz képest 8%-kal magasabb. Az ingatlant Baucsek Károly referens a XI. kerület - Bicskei utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6504820. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XII. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.