star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XII. kerület

  • 56 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

57,5 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XII. kerület

  • 56 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XII. kerület

  • 56m²


Ár:

57 500 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1930
Emelet
alagsor
Szobák száma
2 (1 + 1)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
konvektor
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Németvölgy közkedvelt, csendes mellékutcájában kínáljuk eladásra ezt a jó állapotú 56 nm-es lakást. A lakás nappali, étkezős konyha, hálószoba, fürdő, WC és háztartási helyiségekből áll. Néhány évvel ezelőtt teljes felújításon esett át, melynek során nyílászárókat, vezetékeket, burkolatokat cseréltek. Megújult a konyha és a fürdő is. Így egy tisztasági festés után már költözhető is. Fűtését gázkonvektor biztosítja, a melegvíz ellátását pedig bojler végzi. A lakáshoz tartozik egy kb. 2 nm-es kerti tároló és a pincében is van saját tárolója. A háznak van egy közös kertje, is ami mindenki számára használható. A környéken szinte minden megtalálható, ami a mindennapi élethez szükséges. Bevásárlási lehetőség, tömegközlekedés, játszótér. Ajánlom egyedülállóknak, fiatal pároknak, de befektetésnek is jó választás lehet. További információért és a megtekintésért várom jelentkezését!

57500000 Ft

Referencia szám: LK093966


Elhelyezkedés

Budapest, XII. kerület, Hollósy Simon utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6535416


Szabóné Várhegyi Anikó

Szabóné Várhegyi Anikó

Ingatlanreferens további ingatlanjai

+36 30

Ingatlannet kód: NET6535416

Szabóné Várhegyi Anikó

Szabóné Várhegyi Anikó

Ingatlanreferens további ingatlanjai

Az általad megtekintett eladó Budapest, XII. kerületi (Hollósy Simon utca) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 1 félszoba). A téglalakásról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 56 m². További jellemzői: az építés éve 1930, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. A téglalakás ára 57,5 millió Ft, négyzetméter ára 1 026 786 Ft, ami a Budapest, XII. kerületi átlaghoz képest 18%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Szabóné Várhegyi Anikó referens a Vadászy Gábor irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6535416. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XII. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.