star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XII. kerület

  • 85 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

370 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XII. kerület

  • 85 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XII. kerület

  • 85m²


Ár:

370 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
2.
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
újszerű
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla
Lift
van

Az ingatlanról:

XII kerületben Istenhegyi panorámás Penthouse luxus lakás eladó!!!

Megvételre kínálunk a XII. kerületi Istenhegy meredek lejtőjén egy csodás kertvárosi PANORÁMÁS környezetben lévő 85 nm-es négyszobás ingatlant 83 nm-es körpanorámás terasszal.

A telek a XII. kerületi , ligetes, társasházas környezetben található. A hat lakásos épületegyüttese két elemből áll. „A hegynek támaszkodó tornyok” egyes szintjei egymáshoz képest eltolva, a terephez simulva helyezkednek el. Az intimitás védelme érdekében minden lakás saját szintet kapott. Az egyes lakások hatalmas üvegfelületekkel és körben terasszal fordulnak a kert és a panoráma irányába. A közlekedés a természettel harmóniában komponált külső lépcsőkön történik, e mellett a legmagasabb komfortszintet nyújtva, a társasház lifttel is rendelkezik, melyek közvetlen a lakásokba nyílnak.

A KLEEMANN privát lift, biztosija a diszkrét kényelmet, a biztonságról egy felsőkategóriás bejárati ajtó,3 rétegű alumínium nyílászárók, ASSA ABLOY ELEKTROMOS BELÉPTETŐ RENDSZER, KLING AUTOMATIZÁLT IDŐZÁRAS VÉDELEMMEL ellátott garázskapú pedig a komfortot- biztonságot garantálja.

Funkcionalitás és harmónia, átgondolt tervezés eredménye az épület minden egyes szeglete, mind a világítás, a kényelmet szolgáló technikai vívmányok, mind a berendezés terén.

Extrák;
- Micont intelligens épület,
- Wolf hőszivattyús padlófűtés-mennyezeti hűtésrendszerrel,
- Prémiumkategóriás burkolatok, Laufen szaniterek, Grohe csapteleppel.
-Magasfényű (Miele) gépesített konyha,
-Egyedi desinger világítás, elektromos redőnyök, diszkrét fólia az ablakokon,
- Defibrillátor közös területeken elhelyezve, a teremgarázsban elektromos autótöltési lehetőség,
-Az ingatlanban található teljes berendezés, bútorzat valamint egy teremgarázshely, 5 +15nm-es tároló szintén a garázsszinten a vételár részét képezi!

További információéért, rugalmas megtekintésért hívjon bizalommal a hét minden napján! ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 364899


Elhelyezkedés

Budapest, XII. kerület, Agglomeration Of British School!!


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6629721


GDN Ingatlanhálózat

GDN Ingatlanhálózat

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6629721

GDN Ingatlanhálózat

GDN Ingatlanhálózat

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Budapest, XII. kerületi (Agglomeration Of British School!!) téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 17 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 85 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A téglalakás ára 370 millió Ft, négyzetméter ára 4 352 941 Ft, ami a Budapest, XII. kerületi átlaghoz képest 70%-kal magasabb. Az ingatlant Lőrinczy László referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6629721. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XII. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.