star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XII. kerület

  • 63 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

72,5 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XII. kerület

  • 63 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XII. kerület

  • 63m²


Ár:

72 500 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1965
Emelet
1.
Szobák száma
3 (2 + 1)
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
nincs
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Eladó a XII. kerületben, a MOM Parktól és a Gesztenyés kerttől rövid sétára, egy csendes, 63m2-es, első emeleti lakás.
A 14 lakásos társasház rendezett, homlokzata felújított. A szomszéd ház új építésű, luxus ingatlan.
A lakás kisebb felújítás után akár üzleti lehetőséget is rejt magában
A tömegközlekedés kiváló, a közelben számos busz és villamosjárat útvonala keresztezi egymást, így könnyen megközelíthető több fő csomópont is (Széll Kálmán tér 10 perc, Móricz Zsigmond krt. 15 perc, Deák tér 25 perc, Normafa 15 perc). A környéken található több közért, gyógyszertár és egyéb szolgáltatók, valamint remek éttermek, kávézók. Az önkormányzat előtti hangulatos park, illetve a hatalmas játszótér családok számára is ideálissá teszi a környéket.
Az ingatlan közvetlen közelben található a Testnevelési Egyetem és az ELTE tanárképzője is.


Elhelyezkedés

Budapest, XII. kerület, Kiss János altábornagy utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6638154


+36 30

Ingatlannet kód: NET6638154


Az általad megtekintett eladó Budapest, XII. kerületi (Kiss János altábornagy utca) téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). A téglalakásról 10 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 63 m². További jellemzői: az építés éve 1965, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: nincs. A téglalakás ára 72,5 millió Ft, négyzetméter ára 1 150 794 Ft, ami a Budapest, XII. kerületi átlaghoz képest 9%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Dolák István referens a Max Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6638154. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XII. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.