star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XII. kerület

  • 98 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

165,9 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XII. kerület

  • 98 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XII. kerület

  • 98m²


Ár:

165 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1973
Emelet
1.
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

ÖNÁLLÓ GARÁZZSAL AZ ÁRBAN, PANORÁMÁS, ERKÉLYES LAKÁS!XII. kerület, Kis-Sváb-hegy csendes zsákutcájában, a Pethényi úton eladó egy 98 négyzetméteres, nappali + 2 hálószobás (könnyedén alakítható 3 hálóssá), KÉT ERKÉLYES, NAPFÉNYES, klimatizált, PANORÁMÁS, jó állapotú lakás egy 6 lakásos, SZIGETELT társasház első emeletén.A kültéri nyílászárókat pár éve cserélték ki, minden ablak redőnnyel (több helyen elektromos redőny) és szúnyoghálóval felszerelt, a hűtő-fűtő klímát is pár éve szerelték be. A fűtésről gázcirkó gondoskodik, a lakás fenntartási költsége alacsony.A rengeteg üvegfelületnek és több irányú tájolásnak köszönhetően a lakás roppant világos, napfényes.A társasház homlokzatét néhány éve leszigetelték, az épület mögött nagy méretű, gondozott közös kert található.Az ingatlanhoz tartozik egy ÖNÁLLÓ GARÁZS és egy TÁROLÓ, melyeket a vételár tartalmaz. A garázsból közvetlen bejutunk a lépcsőházba!A közlekedés kiváló, pár perces sétával elérjük a Városmajor utcát, illetve a Szilágyi Erzsébet fasort, Széll Kálmán tér és a Déli pályaudvar könnyen és gyorsan elérhető. További információkért keressen bizalommal!
Berényi Zoltán +36209420042

Referencia szám: LK098209


Elhelyezkedés

Budapest, XII. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6642382


Nagy Lajos király útja

Nagy Lajos király útja

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6642382

Nagy Lajos király útja

Nagy Lajos király útja

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Budapest, XII. kerületi téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 98 m². További jellemzői: az építés éve 1973, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A téglalakás ára 165,9 millió Ft, négyzetméter ára 1 692 857 Ft, ami a Budapest, XII. kerületi átlaghoz képest 25%-kal magasabb. Az ingatlant Berényi Zoltán referens a Nagy Lajos király útja irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6642382. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XII. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.