star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XIII. kerület

  • 80 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

249,5 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XIII. kerület

  • 80 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XIII. kerület

  • 80m²


Ár:

249 500 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2008
Emelet
8.
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
házközponti egyedi mérővel
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Marina parton 80nm lakás eladó melynek Amerikai-konyhás nappalijából és szobájából is a Duna és a Budai hegyek gyönyörű Panorámája tárul elénk mely remek hangulatot teremt az ingatlannak, aminek a 36,42 nm-es terasza plusz lehetőségeket foglal magába.Az Ingatlanban egyedi tervezéssel készült elemek is helyet kaptak, mint a Nappalit és szobát elválasztó oszlop és a gardrób elött található tér elválasztó és a fürdőszobában található járólap.Fürdőszobájában kád és zuhanyzó is található illetve 2 wc.2008-ban épült házban 2 lift és 0-24-es porta szolgálat is található, ami plusz biztonságot ad az ott lakók számára.Saját célra vagy kiadásnak is remek választás aki szeretne egy különleges és fantasztikus kilátással rendelkező ingatlanban élni.A környék nagyon jó közlekedéssel rendelkezik, a komplexumnak BKV hajókikötője is itt található, így nagyon gyorsan el lehet jutni a város központjába, miközben autóban ülés helyett élvezheti a dunai kilátást. M3 metró megálló a Duna plázánál 4 percre található! A lakópark területén több bevásárlási és fürdőzési lehetőség is van, illetve iskola, óvoda, játszótér, kávézók és étterem, szauna és fitness terem, szolárium, fogorvosi és orvosi rendelő, gyógyszertár stb. is található a közelben. A lakóparkhoz séta távolságban található yacht kikötő és club és a Duna pláza.

Referencia szám: LK045578


Elhelyezkedés

Budapest, XIII. kerület, Danubius utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6451707


+36 20

Ingatlannet kód: NET6451707


Az általad megtekintett eladó Budapest, XIII. kerületi (Danubius utca) téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 26 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 80 m². További jellemzői: az építés éve 2008, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa házközponti egyedi mérővel. A téglalakás ára 249,5 millió Ft, négyzetméter ára 3 118 750 Ft, ami a Budapest, XIII. kerületi átlaghoz képest 59%-kal magasabb. Az ingatlant Venczli Krisztián referens a Béke tér irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6451707. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XIII. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.