star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XIV. kerület, Alsórákos

  • 63 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

49,9 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XIV. kerület, Alsórákos 1. kép

Eladó lakás Budapest, XIV. kerület, Alsórákos

  • 63 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XIV. kerület, Alsórákos

  • 63m²


Ár:

49 900 000 Ft

Közös költség
15,8 ezer Ft
Emelet
1.
Szobák száma
3 (2 + 1)
Ingatlan állapota
felújítandó
Ingatlanjog
Tulajdonjog
Panelprogramban részt vett
Nem
Költözhető
Azonnal
Erkély, terasz mérete
3 m²

Az ingatlanról:

Eladó ingatlan a 14. kerületben, egy tégla építésű, társasházi, első emeleti lakás.Az épület 1958-ban épült.Az ingatlan azonnal költözhető. Közepes állapotú, viszont lakhatásra jelen állapotában is tökéletes.A környék csendes, az utcában lehet parkolni. Tömegközlekedés szempontjából is jó választás, mivel 3 villamos és egy buszmegálló egy perc sétára van az ingatlantól. A közelben élelmiszerboltok is találhatók.Kiváló választás egyetemistáknak mivel a közelben van a Metropolitan és BGE egyetem is. Illetve befektetésnek is jó.Az ingatlan 63nm, 2 és 1 fél szobás, emellett tartozik hozzá egy tároló és egy erkély is.


Elhelyezkedés

1142, Budapest, XIV. kerület, Alsórákos, Kalapács utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: 6629296


+36 30

Ingatlannet kód: 6629296


Az általad megtekintett eladó Budapest, XIV. kerület, alsórákosi (Kalapács utca ) téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). Az épület alapterülete: 63 m². A téglalakás ára 49,9 millió Ft, négyzetméter ára 792 063 Ft, ami a Budapest, XIV. kerületi átlaghoz képest 17%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Kis Dénes hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6629296. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XIV. kerület, Alsórákos ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.