star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XIV. kerület

  • 27 m²

    alapterület
  • 1

    szoba

Vételár:

30,6 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XIV. kerület

  • 27 m² alapterület
  • 1 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XIV. kerület

  • 27m²


Ár:

30 600 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1965
Emelet
4.
Szobák száma
1
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
távfűtés
Fal építési anyaga
egyéb
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Zuglóban, Alsórákoson, a BALÁZS PARKNÁL várjuk új tulajdonosát ennek a NAPFÉNYES, 4. emeleti, 27 nm-es, praktikus elrendezésű, ABLAKOS KONYHÁS lakásnak.A FELÚJÍTOTT TÁRSASHÁZ 4 emeletes, csendes, kedves szomszédokkal.A megvásárlásra kínált ingatlan napfényes, tágas szobából, ABLAKOS KONYHÁBÓL, FÜRDŐBŐL, külön toalettből és előszobából áll.A korszerű műanyag nyílászárók redőnnyel és szúnyoghálóval felszereltek, 7 éve teljes felújítás történt, a fürdőszoba és a konyha is megújult. A nappaliban egy méretes gardróbszekrény segíti a tárolást.A kellemes hőmérsékletről távfűtés és hűtő-fűtő klíma gondoskodik.A rezsi igen kedvező: a közös költség 8500 Ft, a távfűtés díja 6656 Ft, a gáz, villany és víz fogyasztás alapján fizetendő, egyedi mérőórás.A közelben könnyen elérhető bevásárlási lehetőség, gyógyszertár, iskola, óvoda és tömegközlekedési eszközök (74, 74A troli, 5-ös busz, 62, 62A, 69-es villamos, éjszakai járat) megállóhelye.További kérdéseivel, megtekintési szándékával keressen bizalommal!


Elhelyezkedés

Budapest, XIV. kerület, Ungvár utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6623768


+36 70

Ingatlannet kód: NET6623768


Az általad megtekintett eladó Budapest, XIV. kerületi (Ungvár utca) csúszózsalus lakás 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 0 félszoba). A csúszózsalus lakásról 19 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 27 m². További jellemzői: az építés éve 1965, a fal építési anyaga egyéb, a fűtés típusa távfűtés. A csúszózsalus lakás ára 30,6 millió Ft, négyzetméter ára 1 133 333 Ft, ami a Budapest, XIV. kerületi átlaghoz képest 21%-kal magasabb. Az ingatlant Császi Norbert referens a Béke tér irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6623768. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XIV. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.