star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XIV. kerület

  • 68 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

55,96 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XIV. kerület

  • 68 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XIV. kerület

  • 68m²


Ár:

55 960 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1978
Emelet
5.
Szobák száma
3 (2 + 1)
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
központi egyedi mérővel
Fal építési anyaga
panel
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Budapest XIV. kerületében, AZONNAL KÖLTÖZHETŐ, az Árkád bevásárló központ szomszédságában, 10 emeletes, panelház, 5. emeletén, 2+1 fél szobás, loggiá-s, 68 m2-es, műanyag nyílászárós, redőnyös lakás keresi új tulajdonosát. Fűtése távfűtésű hő mennyiség méréssel, rezsi költsége igen kedvező, melyek számítása egyedi mérőórák szerint történik. A wc és a fürdő külön helyiségben kapott helyet. A konyha ablakos, a szellőztetés nem jelent problémát. A lakóközösség kiváló, a lépcsőház rendezett. Parkolásra közterületen van lehetőség. A környéket átlagon felüli infrastruktúra jellemzi, ezzel maximális kényelmet kínálva leendő tulajdonosának. Biztosított a jó közlekedés, metró, hév, villamos, buszok, és a bevásárlás lehetőségei. Közelben az Árkád, Sugár, Ikea, Lidl, Interspar stb. Befektetési céllal kiadásra, idősek vagy fiatalok számára is tökéletes választás. Pár perc sétára igényesen felújított játszóterek, óvoda, iskola, középiskola, gimnázium, egyetem érhető el.
Így szinte minden korosztály megtalálja itt életterét.
Cégünk digitális rendszerrel dolgozik így akár online, személyes találkozó nélkül is zökkenőmentesen vásárolhatja meg a kiválasztott ingatlant!
A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat, CSOK, FALUSI CSOK megoldásokat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez
Bővebb tájékoztatásért hívjon! Referencia szám: M259878

Referencia szám: M259878-IN


Elhelyezkedés

Budapest, XIV. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6640995


Szentes Petőfi utca 12 - OTP Ingatlanpont Iroda

Szentes Petőfi utca 12 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6640995

Szentes Petőfi utca 12 - OTP Ingatlanpont Iroda

Szentes Petőfi utca 12 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Budapest, XIV. kerületi panellakás 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). A panellakásról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 68 m². További jellemzői: az építés éve 1978, a fal építési anyaga panel, a fűtés típusa központi egyedi mérővel. A panellakás ára 55,96 millió Ft, négyzetméter ára 822 941 Ft, ami a Budapest, XIV. kerületi átlaghoz képest 8%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Jószai Olívia referens a Szentes Petőfi utca 12 - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6640995. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XIV. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.