star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XIV. kerület

  • 55 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

46,9 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XIV. kerület

  • 55 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XIV. kerület

  • 55m²


Ár:

46 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1970
Emelet
földszint
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
távfűtés
Fal építési anyaga
panel
Lift
nincs

Az ingatlanról:

****KIZÁRÓLAG A DUNA HOUSE KÍNÁLATÁBAN!!!****

ZUGLÓBAN, Alsórákoson, a KASSAI TÉRNÉL kínálunk megvételre egy földszinti, NAGYON JÓ ELOSZTÁSÚ panellakást.

A ház az 1970-es években épült. A lépcsőházban a nyílászárók, kapu ki lettek cserélve, új kapucsengő lett beszerelve. A 16 lakásos társasház lakóközössége csendes, minden szomszéd barátságos, együttműködő. A földszinten közös tárolóhelység áll rendelkezésre. A környezet nagyon rendezett, a házhoz tartozó park állandóan karbantartott. A lakás hátsó oldalán közvetlenül kis zöld kert kedveskedik az ott lakónak.

A lakás a földszinten található, 55 négyzetméteres, 2 szoba + hallos. 2006-ban a lakás vizes helysége + konyha teljeskörűen fel lettek újítva, villanyvezetékek, csövek cserélve lettek. Nyílászárók cseréje megtörtént, redőnnyel.
Rendkívül alacsony fenntartási költségű, a közös költség: 13.000 Ft, ebben a melegvíz is benne van. A fűtés távhővel történik, mely átalánydíjas. Saját vízóra, gázóra.

Tömegközlekedéssel a 74,74A trolibusszal, a 25, 5 buszjáratokkal, a 3, 62, 69 villamossal, valamint a Mexikói útról a millenniumi földalatti járatával pillanatok alatt bármi elérhető. Az M0/M3 autópályák bevezető szakasza közvetlen közelben. Parkolás a Zuglóban lakóknak önkormányzati kártyával évente néhány ezer forintért megoldott.

A lakást egy igazi első lakásnak, akár kiadásra BEFEKTETŐNEK, de az idősebb korosztálynak is ajánlom!!!

Ha felkeltette érdeklődését és szeretné megtekinteni, keressen bizalommal!
Komlós Rita +36203315702

Referencia szám: LK018830


Elhelyezkedés

Budapest, XIV. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6647099


+36 20

Ingatlannet kód: NET6647099


Az általad megtekintett eladó Budapest, XIV. kerületi panellakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A panellakásról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 55 m². További jellemzői: az építés éve 1970, a fal építési anyaga panel, a fűtés típusa távfűtés. A panellakás ára 46,9 millió Ft, négyzetméter ára 852 727 Ft, ami a Budapest, XIV. kerületi átlaghoz képest 5%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Komlós Rita referens a Nagy Lajos király útja irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6647099. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XIV. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.