star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XIX. kerület, Kispest

  • 50 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

40,5 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XIX. kerület, Kispest

  • 50 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XIX. kerület, Kispest

  • 50m²


Ár:

40 500 000 Ft

Közös költség
15 ezer Ft
Építés éve
1981
Emelet
10.
Szobák száma
3 (1 + 2)
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
távfűtés
Parkolás
nincs
Fal építési anyaga
panel
Légkondícionáló
nincs
Lift
van
Bútorozott
Megegyezés szerint
Kertkapcsolatos
Nem
Ingatlanjog
Tulajdonjog
Panelprogramban részt vett
Nem
Költözhető
Kevesebb, mint 3 hónap
Kilátás
Utcai
Belmagasság
3m alatt
Erkély, terasz mérete
3 m²

Az ingatlanról:

Kispesten Városháza mellett, Árpád utcában magánszemélytől eladó egy 10. emeleti erkélyes  panellakás.A ház nyugodt, csendes, a lakás vízórákkal felszerelt,  napfényes, mindkét oldalon parkra néző ablakokkal/erkéllyel. Parkolás a ház körül ingyenes.Közelben villamos és buszok mellyel az M2 metró könnyen megközelíthető. Óvodák, iskolák, játszóterek gyógyszertárak, piac és több bevásárlási lehetőség pár perces sétával elérhető.Az ingatlan részben felújított, de jó állapotú. Konyhabútor és az előszobabútor új. Szobák parkettázva vannak, a két félszoba burkolata cserélve lett, a lakás többi helyiségében a járólap szintén.Ajtók újszerűek, az ajtófélfák felújításra szorulnak, az ablakok és a bejárati ajtó műanyag, több ponton záródó. Fürdőszobai burkolat jó állapotú.Tisztasági festés/glettelés szükséges.Villanyvezetékek részben áthúzva, biztosítéktábla csere fi-relé beépítése. és elektromos kötések felújítása megtörtént. A lakás távfűtéses (nem egyedi mérős)Érdeklődni 7-20 óra között a megadott telefonszámon. 06 20 825 9617 Ingatlanközvetítők kérem ne hívjanak!


Elhelyezkedés

1195, Budapest, XIX. kerület, Kispest, Árpád utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: 6645602


+36 20

Ingatlannet kód: 6645602

Az általad megtekintett eladó Budapest, XIX. kerület, kispesti (Árpád utca ) panellakás 3 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 2 félszoba). A panellakásról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 50 m². További jellemzői: az építés éve 1981, a fal építési anyaga panel, a fűtés típusa távfűtés. Parkolási lehetőség: nincs. A panellakás ára 40,5 millió Ft, négyzetméter ára 810 000 Ft, ami a Budapest, XIX. kerületi átlaghoz képest 6%-kal magasabb. Az ingatlant Maráczi Andrea hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6645602. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XIX. kerület, Kispest ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.