star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XIX. kerület, Kispest

  • 47 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 100 m²

    telek

Vételár:

41,9 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XIX. kerület, Kispest

  • 47 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 100 m² telek

  • Eladó lakás Budapest, XIX. kerület, Kispest

  • 47m²


Ár:

41 900 000 Ft

Közös költség
Ft
Emelet
földszint
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van
Lift
nincs
Bútorozott
Megegyezés szerint
Kertkapcsolatos
Igen
Ingatlanjog
Tulajdonjog
Panelprogramban részt vett
Nem
Költözhető
Kevesebb, mint 6 hónap
Akadálymentesített
Igen
Kilátás
Utcai
Belmagasság
3m alatt
Erkély, terasz mérete
8 m²
Egyeb Energiahatekonysagi Eszkozok
Szigetelés

Az ingatlanról:

Eladó TULAJDONOSTÓL Kispest csendes kertvárosi részén egy 47 m2-es NAPFÉNYES lakás a hozzá tartozó 8,5 m2-es terasszal és 100 m2-es telekkel, 15m2-es önálló garázzsal, 5m2-es tárolóval és kis kertrésszel.

Az ingatlan egy 3+1 lakásos társasház részét képezi és az alaprajzon 1-es számmal van jelölve (fotók között).

Az ingatlan REZSIVÉDETT, alacsony költségek mellett fenntartható. Az átlagos fűtési költség 10 ezer huf/hó, 22c fokon. A villanyszámla kb. 7 ezer huf/hó. Közös költség nincs.

Az ingatlan irányára:

- 47 m2-es lakás a hozzá tartozó 8,5 m2 terasszal és 100 m2 telekkel: 41.9 M HUF

- 5 m2-es tároló ára: 2 M HUF 

- 15 m2-es önálló dupla elektromos kapuval szerelt garázs 6 M HUF és csak egyben eladó.

Az ár tartalmazza a hálóban beépített gardrób szekrényt és a gépiesített konyhabútort is. Egyéb berendezés esetleg megegyezés szerint.

Az ingatlan 1/1 tulajdonrésze per,- teher- és igénymentes.

 

Bővebb leírás az ingatlanról:

2002-ben vásároltam és több lépcsőben (2003, 2006, 2010) teljes felújításon ment át az ingatlan, illetve a karbantartása és állagmegőrzése azóta is folyamatos, az utolsó 2022/23-ban volt.

Felújítások minőségi anyagokból a teljesség igénye nélkül a következőek voltak:

- Falbontásos vízszigetelés és új szigetelt aljzatbetonozás.- Új vakolat mindenhol.- Új teljes villany- és fűtési rendszer parapetes gázcirkóval. - Új minőségi fa nyílászárók biztonsági fóliával és ROMA rejtett tokos alumínium redőnyök.- Teljes lakásban álmennyezet, design és hőszigetelési okokból, de a belmagasság így is 2,80 m. (A nappaliban a spotlámpákban energaiatakariékos led fényforrások találhatóak.)- Homlokzati dryvit szigetelés, 5-8cm.- A tető szerkezetének megerősítése, cserepek átrakása és bádogos munkák. - Új hideg és meleg burkolatok. A nappaliban és a hálóban igazi fa gőzölt bükk szalagparketta található.- Fujitsu klíma telepítése, ami a nyári melegben az egész lakást lehűti.

A lakáshoz tartozik egy terasz (8,5 m2) és egy kis füvesített terület. Az 5m2-es tároló újra épített, szigetelt és fűthető, kiválóan elnyeli a grill eszközöket, a kerti bútort és egyéb tárgyakat.

A 15m2-es garázs a telek hátsó részén található, ahová betonjárda vezet. A garázs szintén felújított és 2 távirányítású elektromos kapun keresztül lehet beparkolni. Az utca felőli oldal alumínium redőnykapu, a garázs bejáratát pedig egy NORMSTAHL igazi fa billenő garázskapu védi. Elektromos autó töltésére is van lehetőség.

Akár egy gyermekes családnak is! :

Az ingatlan padlástere a tetősík megtartásával esetlegesen beépíthető vagy/és a cirkó a tetőtérbe és a konyha a tàgas nappaliba való áthelyezésével kertre néző plusz kis háló vagy gyerekszoba nyerhető. (2+1 félszoba)

Közlekedése és elhelyezkedése kiváló, tekintve, hogy a Köki pár percre található, ahonnan könnyedén a belvárosba juthatunk.  


Elhelyezkedés

1193, Budapest, XIX. kerület, Kispest, Móricz Zsigmond utca 51


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: 6648284


+36 30

Ingatlannet kód: 6648284

Az általad megtekintett eladó Budapest, XIX. kerület, kispesti (Móricz Zsigmond utca 51) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 47 m², míg a hozzá tartozó teleké 100 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A téglalakás ára 41,9 millió Ft, négyzetméter ára 891 489 Ft, ami a Budapest, XIX. kerületi átlaghoz képest 7%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Szili Zoltán hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6648284. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XIX. kerület, Kispest ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.