star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XIX. kerület

  • 43 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

53,99 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XIX. kerület

  • 43 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XIX. kerület

  • 43m²


Ár:

53 990 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2023
Emelet
1.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
elektromos
Parkolás
parkolóház
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Projekt bemutatása

Kispest csendes, kertvárosi részén kerül megépítésre ez a modern gondolatokkal teli, 11 lakásos, háromszintes társasház. A lakások jól átgondolt elrendezésű tervek alapján magas minőségben kerülnek megépítésre.

Legyen Ön az első tulajdonosa ennek a remek új lakásnak!

Felszerelés:
-MABISZ minősítéssel ellátott, több ponton zárodó ajtó
-Elektromos fan-coil rendszer, padlófűtés
-Ház tetején napelem
-Okos otthon
(Az intelligens otthon rendszer egyedi megoldást nyújt a mindennapokban használt, elektronikus berendezések, eszközök összekapcsolásával, intelligens funkciók alkalmazásával. Az innovatív rendszer-kialakításnak köszönhetően, rugalmas illeszkedést tesz lehetővé, exkluzív és luxus enteriőrben is. A felhasználó az otthonát bármikor bárhonnan ellenőrizheti, szükség esetén beavatkozhat, mely hatékony és egyszerű módja a biztonság és kényelem növelésének, energia- és költségmegtakarításnak. Az intelligens funkciók révén egyszerűen definiálhat időzített cselekvéseket, csoportos utasításokat vagy futtathat jelenlét szimulációt a távollétében.)

A lakáshoz külön opcionálisan vásárolható zárt tárolóhelyiség és teremgarázs beállóhely, amelyek vételárát a lakás vételára nem tartalmazza.
Teremgarázshely 2,8M+Áfa
Udvari beállási lehetőség 1,9+Áfa

Várható átadás 2024 III. negyedév.

A lakás vásárlására CSOK igényelhető!
Lakáshitel igényléshez több banktól kedvező ajánlatokat tudunk biztosítani.

Referencia szám: P4341-1-0A-01-004-IN


Elhelyezkedés

Budapest, XIX. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6557712


Az általad megtekintett eladó Budapest, XIX. kerületi téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 43 m². További jellemzői: az építés éve 2023, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa elektromos. Parkolási lehetőség: parkolóház. A téglalakás ára 53,99 millió Ft, négyzetméter ára 1 255 581 Ft, ami a Budapest, XIX. kerületi átlaghoz képest 23%-kal magasabb. Az ingatlant Urbán Ákos referens az Otthon Centrum irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6557712. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XIX. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.