star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XIX. kerület

  • 35 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

33,9 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XIX. kerület

  • 35 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XIX. kerület

  • 35m²


Ár:

33 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1960
Szobák száma
2 (1 + 1)
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Eladó, Teljesen Felújított Lakás Kispest Óvárosában!

Kispest Óvárosának egyik csendes és barátságos részénKossuth utcában, kínálunk eladásra egy teljesen felújított, modern lakást, mely ideális választás lehet új otthona számára!

• Ingatlan jellemzői: Ez a 35 négyzetméteres lakás egy 3 lakásos társasházban helyezkedik el, amely garantálja a nyugalmat és a privát szféra megőrzését. A lakás két tágas szobából áll, melyek ideálisak lehetnek mind a családi élet, mind pedig a munka vagy a pihenés számára. A szigetelt műanyag nyílászárók kiváló hő- és hangszigetelést biztosítanak, így otthona mindig kényelmes és csendes lesz.

• Kiegészítők: A lakáshoz tartozik egy saját kertrész, ahol pihenhet vagy kerti tevékenységeket végezhet, valamint egy közös tároló is rendelkezésre áll, hogy mindig rendezett legyen az otthona.

• Közlekedés és Infrastruktúra: Az ingatlan elhelyezkedése ideális, hiszen közelében találhatóak villamos- és buszmegállók, valamint könnyen megközelíthető a Határ út és a Kö-Ki is mindössze 8 perc alatt. Az iskolák, óvodák, bevásárlási lehetőségek, posta és piac is könnyen elérhetőek, így minden szükséges szolgáltatás a közelben van.


Elhelyezkedés

Budapest, XIX. kerület, Kispest


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6638930


Az általad megtekintett eladó Budapest, XIX. kerületi (Kispest) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 1 félszoba). A téglalakásról 7 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 35 m². További jellemzői: az építés éve 1960, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A téglalakás ára 33,9 millió Ft, négyzetméter ára 968 571 Ft, ami a Budapest, XIX. kerületi átlaghoz képest 0%-kal magasabb. Az ingatlant Diciannove Kft. referens a MPD Hungary Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6638930. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XIX. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.