star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XIX. kerület

  • 60 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

39,9 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XIX. kerület

  • 60 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XIX. kerület

  • 60m²


Ár:

39 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Szobák száma
2 (1 + 1)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
házközponti egyedi mérővel
Lift
nincs

Az ingatlanról:

ELADÓ XIX BUDAPEST LEGKÖZKEDVELTEBB HELYÉN, KÖZEL A KOSSUTH TÉRI PIACHOZ EGY 1.EMELETI 60NM-ES CSUZSTATOTT ZSALUS, ERKÉLYES LAKÁS!!!

Az eredetileg 1+2 félszobás lakás átalakításra került, 1+1 félszobássá mivel az egyik félszobát étkezővé alakították át.

Állapotát tekintve jó állapotú mivel részben felújított, azaz a DK-részén a nyílászárók kilettek cserélve műanyagra. A nagyszobában a villanyvezetékek is ki lettek cserélve.

Lokáció szempontból kiváló elhelyezkedésű hiszen séta távolságra található a hírhedt KOSSUTH-TÉRI piac, gyógyszertárak, LIDL, ALDI, SHOPMARKT… Ezen kívül a közlekedés is szuper mivel az 50-es és a 42-es villamoson kívül rengeteg buszjárat is közlekedik.

A lakás GYORSAN BIRTOKBA VEHETŐ!


Elhelyezkedés

Budapest, XIX. kerület, Kispest


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6646730


HASONLÓ INGATLANOK


44 900 000 Ft

Budapest, XIX. kerület

  • Szobák: 2
  • Alapterület: 56m²
Az általad megtekintett eladó Budapest, XIX. kerületi (Kispest) csúszózsalus lakás 2 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 1 félszoba). A csúszózsalus lakásról 7 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 60 m². További jellemzői: a fűtés típusa házközponti egyedi mérővel. A csúszózsalus lakás ára 39,9 millió Ft, négyzetméter ára 665 000 Ft, ami a Budapest, XIX. kerületi átlaghoz képest 9%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Diciannove Kft. referens a MPD Hungary Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6646730. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XIX. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.