star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XIX. kerület

  • 120 m²

    alapterület
  • 6

    szoba

Vételár:

69,9 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XIX. kerület

  • 120 m² alapterület
  • 6 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XIX. kerület

  • 120m²


Ár:

69 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Emelet
1.
Szobák száma
6 (2 + 4)
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
nincs
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Napfényes lakás ideális vállalkozásra vagy befektetésre a XIX. Kerületben.

Eladásra kínálok egy lenyűgöző, 120 négyzetméteres téglaépítésű 1. emeleti lakást a XIX. kerületben. Az ingatlan kivételes lehetőséget kínál vállalkozásoknak vagy befektetőknek.

Az ingatlan kialakítása és elhelyezkedése ideális orvosi rendelőnek, irodának, szépségszalonnak vagy más vállalkozások számára. Gyorsan kiadható, így befektetésként is kiváló választás. A jelenlegi tulajdonosa az ingatlanfejlesztés területén tevékenykedik, és igény szerint vállalja az ingatlan felújítását a meghirdetett vételár részeként.

Az ingatlanba belépve egy saját lépcsőházon keresztül juthatunk fel a lakásba. Az emeleten található 1 előtér, közlekedő, különálló wc-mosdó, 4 db kisebb 5-10 nm-es szoba , 1 db 17 nm-es és 1 db 34 nm-es szoba saját fürdő-wc-vel. Padlástér is az ingatlanhoz tartozik ami tárolónak kialakítható, feljárata az emeleti közlekedőből.

A tetőablakokat nemrégiben cserélték új, háromrétegű üvegezésű műanyag nyílászárókra, amelyek napvédővel és belső sötétítő rolóval vannak ellátva. A villanyrendszer teljes körűen fel lett újítva, és minden helyiség külön kismegszakítókkal és mérőkkel rendelkezik. A fűtést egy Junkers gázkazán biztosítja radiátorokon keresztül. Emellett minden helyiségben hűtő-fűtő klíma található.

Az ingatlan saját gáz-, villany- és vízmérővel rendelkezik, és osztatlan közös tulajdon. A tulajdoni viszonyok rendezettek, hitelre is megvásárolható. Az épület földszintjén üzletek találhatók, így az ingatlan kiválóan alkalmas kereskedelmi tevékenységek folytatására.

Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget! Az ingatlan tehermentes, Olcsóbb, ingatlan- és autóbeszámítás is lehetséges értékegyeztetéssel.

INGYENES hitel tanácsadás, CSOK ügyintézés!
BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul DÍJMENTESEN.

Amennyiben hirdetésem felkeltette az érdeklődését vagy egyéb információra van szüksége hívjon bizalommal.
Á.Cs. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 367307


Elhelyezkedés

Budapest, XIX. kerület, Könyvkötő utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6650675


+36 70

Ingatlannet kód: NET6650675

Az általad megtekintett eladó Budapest, XIX. kerületi (Könyvkötő utca) téglalakás 6 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 4 félszoba). A téglalakásról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 120 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: nincs. A téglalakás ára 69,9 millió Ft, négyzetméter ára 582 500 Ft, ami a Budapest, XIX. kerületi átlaghoz képest 39%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Árvai Csilla referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6650675. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XIX. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.