star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XV. kerület, Pestújhely

  • 31 m²

    alapterület
  • 1

    szoba

Vételár:

25,5 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XV. kerület, Pestújhely

  • 31 m² alapterület
  • 1 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XV. kerület, Pestújhely

  • 31m²


Ár:

25 500 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1950
Szobák száma
1
Fűtés
konvektor
Fal építési anyaga
tégla
Lift
van

A beltér:

Megvételre kínálok a XV. kerületben Pestújhelyen, Zugló szomszédságában egy szépen felújított, 31 nm-es, 1 szobás tégla lakást egy csendes, 6 lakásos társasházban.

A lakás felújított, új víz- és villanyvezetékekkel, valamint új beton alappal rendelkezik. A bejárati ajtót biztonságira cserélték, valamint az összes hideg és meleg burkolat is megújult.

Az épület betonfödémes, így a padlástér beépíthető. A lakásban található egy praktikus galéria, amely szekrényként is funkcionál.

A fűtésről a szobában egy gázkonvektor gondoskodik, illetve egy fűtőpanel a zuhanyzós fürdőben.
A melegvizet bojler készíti.

Az ablak előtt található egy kis privát kertrész, amely egy terasz ajtóval könnyen elérhetővé válhat.

A lakáshoz tartozik egy saját tároló is.

A lakóközösség csendes és rendezett.


Elhelyezkedés

Budapest, XV. kerület, Pestújhely


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6552665


Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó Budapest, XV. kerület, pestújhelyi téglalakás 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 31 m². További jellemzői: az építés éve 1950, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. A téglalakás ára 25,5 millió Ft, négyzetméter ára 822 581 Ft, ami a Budapest, XV. kerületi átlaghoz képest 0%-kal magasabb. Az ingatlant Nádi Csaba referens a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6552665. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XV. kerület, Pestújhely ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.