star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XV. kerület, Rákospalota

  • 58 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

38,49 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XV. kerület, Rákospalota

  • 58 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XV. kerület, Rákospalota

  • 58m²


Ár:

38 490 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1955
Emelet
1.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Hivatkozási szám: IHL-G-727
Eladó, Budapest XV. ker Rákospalota részén 5 lakásos Társasházban, emeleti utcafrontos erkélyes lakás. Alapterülete 58nm. Nappali és hálószoba, valamint konyha fürdőszoba, közlekedő előszoba.
A lakáshoz 80 nm kert rész tartozik a hátsó udvarrészben.
Az ingatlan Illyés Gyula / Bácska u területen fekszik található meg.

A lakás belső része nappali és hálószoba 2021-2022 év folyamán renoválva, felújítva. Új, modern műanyag nyílászáró ablakok, redőnnyel. A nappalihoz 3 nm-s erkély tartozik. Utcai kilátása. A nappali és hálószoba mérete ideális, jól használható, rendezhető. A konyha étkező sarokkal ellátott. A fürdőszobában kád áll rendelkezésre, WC-vel egy térben. A fürdőszoba mögött egy tároló található. A lakás fűtését gázkonvektorokkal megoldott, a meleg vizet villanybojler adja, a konyhában villanytűzhely alkalmas a sütésre főzésre.
A lakás fenntartása, rezsije kedvező gáz 8e/ hó, villany 12e/hó, víz 8e/hó átalányban értendő. Internetszolgáltató optikai kábelen elérhető. Parkolás közterületen az ingatlan előtt ingyen lehetséges.

Közlekedés bevásárlási lehetőség, orvosi ellátás, iskola, óvoda a közelben gyorsan elérhető.
Közvetlen busz járat elérés pillanatok alatt 96, 124,196 és pár perc sétával 104,170, 204 járatok.

Várom hívását a megtekintés miatt.

Ingyenes hitel ügyintézéssel és ügyvédi háttérrel segítjük ügyfeleinket a vásárlásban. Ha vásárláshoz még el kell adnia jelenlegi otthonát, annak értékesítését, kedvezményesen vállaljuk, hogy mihamarabb be tudjon, költözi álmai otthonába!
Várom megtisztelő hívását, akár hétvégén is!

TELJES KÍNÁLATUNKAT TERÜLETENKÉNT BŐVEBB INFORMÁCIÓKKAL SZEMÉLYRE SZABVA SPECIFIKUSAN A LENTI LINKEN TÁJÉKOZÓDHAT. HITELEK, BABAVÁRÓ és LTP KALKULÁTOROK. KERESSEN MINKET PROFILUNKON:
https://ingatlanhazlakas.hu


Elhelyezkedés

Budapest, XV. kerület, Rákospalota, Beller Imre utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6598249


Az általad megtekintett eladó Budapest, XV. kerület, rákospalotai (Beller Imre utca) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 58 m². További jellemzői: az építés éve 1955, a fűtés típusa cirkófűtés. A téglalakás ára 38,49 millió Ft, négyzetméter ára 663 621 Ft, ami a Budapest, XV. kerületi átlaghoz képest 18%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Bajzik Gábor referens az Ingatlan-Ház-Lakás irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6598249. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XV. kerület, Rákospalota ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.