star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XV. kerület, Rákospalota

  • 78 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

79,99 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XV. kerület, Rákospalota

  • 78 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XV. kerület, Rákospalota

  • 78m²


Ár:

79 990 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2023
Emelet
1.
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
1 garázs
Lift
nincs

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Hivatkozási szám: IHL-G-755
Eladó egy újépítésű, 78 négyzetméteres emeleti lakás teremgarázs beállóval egy 3 lakásos társasházban. Az épület jelenleg 60% elkészültségben van, és kifejezetten energiatakarékos és modern kialakítású okos otthon.

Ez a ház rendkívül gazdaságos fenntartással rendelkezik, és a tervezés során a funkcionalitásra és a lakók kényelmére összpontosítottak. A lakás kényelmes elrendezéssel rendelkezik, és a következő helyiségekből áll:

3 hálószoba
1 amerikai konyhás nappali
1 fürdőszoba
2 WC
Garázs megvásárolható 5 m Ft

Céges kivitelezés.
Ez az otthon ideális családoknak, mivel számos állami támogatást és lehetőséget vehetnek igénybe, BABAVÁRÓ hitel, CSOK + és hitelt, illetékmentes. Érdemes kihasználni az állam által nyújtott támogatásokat és lehetőségeket.

Az ár magában foglalja a teljes kulcsra kész ház árát, beleértve a burkolatokat, szanitereket és beltéri ajtókat, amelyeket a vevő saját ízlése szerint választhat ki. Konyhabútor nincs benne az árban.

A fűtés padlófűtésen keresztül megoldott, gázkazánnal. Az egyedi igények szerint további opcionális tételek is választhatók, mint például napelemrendszer, hőszivattyú fűtésrendszer, klíma, nagyobb terasz, térkövezés és kertrendezés.

A környék remek infrastruktúrával rendelkezik, közelben található jó óvoda, iskola, sportpálya és könnyen megközelíthető a belváros busszal. A terület csodás, fákkal körülvéve.

További lakások is elérhetőek a társasházban.

Ingyenes hitel ügyintézéssel és ügyvédi háttérrel segítjük ügyfeleinket a vásárlásban. Ha vásárláshoz még el kell adnia jelenlegi otthonát, annak értékesítését, kedvezményesen vállaljuk, hogy mihamarabb be tudjon, költözi álmai otthonába!
További információkért és megtekintésért várom megtisztelő hívását a hét minden napján!
IRÁNYMUTATÁS A CSOK + MAXIMÁLIS KIHASZNÁLÁSÁNAK LEHETŐSÉGÉRE AMENNYIBEN NEM RENDELKEZNEK KÖZÖSEN ELSŐ LAKÁSSAL!

TELJES KÍNÁLATUNKAT TERÜLETENKÉNT BŐVEBB INFORMÁCIÓKKAL SZEMÉLYRE SZABVA SPECIFIKUSAN A LENTI LINKEN TÁJÉKOZÓDHAT. HITELEK, BABAVÁRÓ és LTP KALKULÁTOROK. KERESSEN MINKET PROFILUNKON:
https://ingatlanhazlakas.hu


Elhelyezkedés

Budapest, XV. kerület, Rákospalota


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6632637


Az általad megtekintett eladó Budapest, XV. kerület, rákospalotai téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 78 m². További jellemzői: az építés éve 2023, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A téglalakás ára 79,99 millió Ft, négyzetméter ára 1 025 513 Ft, ami a Budapest, XV. kerületi átlaghoz képest 20%-kal magasabb. Az ingatlant Bajzik Gábor referens az Ingatlan-Ház-Lakás irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6632637. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XV. kerület, Rákospalota ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.