star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XV. kerület

  • 180 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 532 m²

    telek

Vételár:

69,9 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XV. kerület

  • 180 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 532 m² telek

  • Eladó lakás Budapest, XV. kerület

  • 180m²


Ár:

69 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
1.
Szobák száma
6
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
elektromos
Parkolás
nincs
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

2 LAKÁS EGYÜTT ELADÓ CSALÁDI HÁZBAN - BÉRDBEADÁSRA IDEÁLIS!

A 15. kerület legbelső részén, Pestújhelyen eladásra kínálunk egy 2 lakásból álló, tégla építésű családi házat kertvárosi környezetben.
A két lakrész külön bejárattal rendelkezik a földszinten és a tetőtérben, méretük bruttó 105 és 90 nm

A házban jelenleg mindkét szint bérbe van adva, viszont a teljes ingatlan akár 3-4 lakássá is osztható.

Az ingatlan a Szűcs István utca felől egy 1,75 m széles teleknyélen közelíthető meg,
a telek tulajdoni lapon 532 nm méretű, rendkívül csendes elhelyezkedéssel.
A házon kívül még további melléképületek is találhatók a telken tárolás céljából.

Külső mérete 12,2 m x 10,6 m

A földszinten és a tetőtérben egyaránt található konyha fürdőszoba és WC, illetve a ház egy része alatt pince is található.

A Földszinti lakás 4, a tetőtéri pedig 2 tágas szobával rendelkezik kertre néző kilátással.

A ház fűtése elektromos fűtőpanelekkel és cserépkályhával megoldott, illetve hűtő-fűtő klíma is beszerelésre került mindkét szinten, gáz jelenleg nincs az ingatlanba bekötve. A meleg víz ellátást villanybojlerek biztosítják, nappali és éjszakai áram is be lett kötve.

Parkolás az utcán megoldott, a szomszédos utcákban sétatávolságra több buszjárat közlekedik, melyekkel a Belváros is rugalmasan elérhető.

Tulajdoni lap szerint tehermentes az ingatlan.

Az ingatlant az elosztása és a környezet adottságai miatt egyaránt ajánljuk magán és befektetési célra.

Kérdés esetén hívjanak bizalommal!

GDN ID: 354518

SEGÍTÜNK KIIGAZODNI A JELENLEGI ÁLLAMI TÁMOGATÁSOK, KEDVEZŐ HITEL LEHETŐSÉGEK DZSUNGELÉBEN!

A lakásvásárlók 70 százaléka nem tudja milyen támogatásokra jogosult (pl. jelzálog elengedés, ÁFA visszaigénylés stb.), így millióktól esik el.

Ezért ajánljuk BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk, ami minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul DÍJMENTESEN.
Önnek nincs más dolga, mint elbeszélgetni munkatársunkkal, aki a hallott információk alapján kiválasztja a legmegfelelőbb ajánlatokat, hogy Ön hosszú távon is a legjobb konstrukciót kaphassa.
A legjobb ajánlatokból végül Ön választhatja ki a nyertest.
Munkatársaink sokéves szakmai tapasztalattal várják Önt, előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 355851


Elhelyezkedés

Budapest, XV. kerület, Szűcs István utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6595906


Az általad megtekintett eladó Budapest, XV. kerületi (Szűcs István utca) téglalakás 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 180 m², míg a hozzá tartozó teleké 532 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa elektromos. Parkolási lehetőség: nincs. A téglalakás ára 69,9 millió Ft, négyzetméter ára 388 333 Ft, ami a Budapest, XV. kerületi átlaghoz képest 52%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Vági Krisztina referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6595906. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XV. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.