star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XV. kerület

  • 30 m²

    alapterület
  • 1

    szoba

Vételár:

30,9 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XV. kerület

  • 30 m² alapterület
  • 1 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XV. kerület

  • 30m²


Ár:

30 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1986
Emelet
földszint
Szobák száma
1
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
konvektor
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Rákospalotán kínálok eladásra egy hangulatos és kényelmes, melegséget árasztó 30 m2-es, 1 szobás földszinti lakást, amely egy 5 lakásos társasházban található. A szomszédok kedvesek és figyelmesek, a környék biztonságos.A társasház és a lakás 2016-ban teljesen felújításra került, így minden új és modern. A lakásban víz, villany, csatorna, tető, hideg és meleg burkolatok mind újak. A külső falak 10 cm-es szigeteléssel rendelkeznek, ami segít a fűtési költségek csökkentésében. A lakás fűtéséről egy dizájnos konvektor, és teljesen külön ki-be kapcsolható, állítható padlófűtés gondoskodik.Az udvaron térkő burkolat és gyep van, ami kellemes látványt nyújt. A lakáshoz tartozik egy 12 négyzetméteres saját, fedett terasz, ahol élvezni lehet a napfényt és a friss levegőt. A lakáshoz tartozik egy 2 m2-es saját tároló is, ahol elhelyezhetők a ritkábban használ holmik. A tetőtér beépíthető, így további helyiség alakítható ki.A lakás önálló helyrajzi számmal rendelkezik és tehermentes. A birtokba adás igény szerint.A fenntarthatósága alacsony, a közös költség mindössze 6 ezer forint havonta.A közlekedés is kiváló, autóval és tömegközlekedéssel is könnyen elérhető a városközpont. A parkolás ingyenes a közterületen.Ha szeretne többet megtudni az ingatlanról, vagy megtekintené élőben, keressen bátran! Remélem, hamarosan találkozunk!
Halász Éva
Telefon:30/4221362
ÚJ ÉPÍTÉSŰ ÉS HASZNÁLT INGATLANOK KÖZVETÍTÉSE!
Igényelje hitelét nálunk! Díjmentes hiteltanácsadás és egyedi (kamat) kedvezmény a Duna House ügyfelei részére, a banki kamatoknál kedvezőbb feltételekkel!
Hívjon bizalommal - a Duna House kínálatában megtalálható valamennyi ingatlannal kapcsolatban örömmel állok rendelkezésére a hét bármely napján!

Referencia szám: LK027984


Elhelyezkedés

Budapest, XV. kerület, Szerencs utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6627787


Az általad megtekintett eladó Budapest, XV. kerületi (Szerencs utca) téglalakás 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 30 m². További jellemzői: az építés éve 1986, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. A téglalakás ára 30,9 millió Ft, négyzetméter ára 1 030 000 Ft, ami a Budapest, XV. kerületi átlaghoz képest 21%-kal magasabb. Az ingatlant Halász Györgyné referens a Csillaghegy irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6627787. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XV. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.