star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XV. kerület

  • 56 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

56 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XV. kerület

  • 56 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XV. kerület

  • 56m²


Ár:

56 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2009
Emelet
2.
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Eladó egy napfényes 56 nm-es teraszos lakás Budapest Rákospalotán, családi házas övezetben.Ez a kivételes ingatlan egy három szintes épületben található, kiválóan alkalmas azok számára, akik a város szívében keresnek otthont. A tavalyi évben a félszobában asztalos által készített egyedi gardróbszekrény került beépítésre, valamint 2 éve a konyhabútor cseréje történt meg. A vételár részét képezi a teljes gépesített konyha (villanytűzhely, mosogatógép, mikrohullámú sütő).A ingatlannál közös használatú kert található.Az ingatlan jellemzői között szerepel a modern gáz cirkó fűtés, amely garantálja az otthon melegét és komfortját a hidegebb hónapokban. A lakásban található klimatizáló berendezés biztosítja a kellemes hőmérsékletet a melegebb napokon, A lakás napfényes, a ideális tájolásának, köszönhetően garantáltan világos és barátságos tér várja a leendő tulajdonost minden napszakban.A fűtést Junkers gázcirkó kazán biztosítja, melynek díja rendkívül kedvező: télen 10-12.000 forint, nyáron kb. 2.000 forint.A közös költség 13.000 forint.A lakással kötelezően megvásárlandó a belső, zárt udvari gépkocsibeálló, valamint egy tároló, melyek ára összesen 4 millió FtEz a ingatlan nemcsak kényelmet és stílust kínál, hanem kivételes helyet is, ahol az otthoni élet minden pillanata élvezetes lehet. Tökéletes választás mindazok számára, akik a városi élet kényelmét és pezsgését keresik, ugyanakkor egy nyugodt és világos otthont is szeretnének.Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget, hogy megtalálja álmai otthonát egy élénk, mégis békés városrészben!
Érd:Horváth Jánosné 30-2195668

Referencia szám: LK016943


Elhelyezkedés

Budapest, XV. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6639958


Az általad megtekintett eladó Budapest, XV. kerületi téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 25 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 56 m². További jellemzői: az építés éve 2009, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. A téglalakás ára 56 millió Ft, négyzetméter ára 1 000 000 Ft, ami a Budapest, XV. kerületi átlaghoz képest 18%-kal magasabb. Az ingatlant Horváth Jánosné FP referens a Csillaghegy irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6639958. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XV. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.