star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XV. kerület

  • 75 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

37,5 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XV. kerület

  • 75 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XV. kerület

  • 75m²


Ár:

37 500 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
földszint
Szobák száma
3
Fűtés
gáz (egyedi)
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Rákospalota – Beller Imre utcában, mindössze öt perc sétára a Rákos úti szakrendelőtől, rendkívül jó közlekedéssel és infrastruktúrával eladásra kínálok egy 75 négyzetméteres, 3 szobás, tégla építésű, kertkapcsolatos, tehermentes ingatlant.

Az ingatlan egy kb. 400 négyzetméteres osztatlan közös tulajdonú telken helyezkedik el, ahol összesen három lakás található. Az eladó ingatlan különállóan, a telek hátsó részén található, kerítéssel elválasztva.

Az ingatlan társasházi lakástulajdonként szerepel a Földhivatal ingatlan-nyilvántartásában, közös tulajdoni hányaddal, azonban közös költség nincs.

A lakás tágas és világos, 2,90 méteres belmagassággal. A bejárati ajtó és az ablakok 15 éve műanyagra lettek cserélve. Kényelmes méretű konyha étkezővel kialakítható benne. A fürdőszoba zuhanyzós, egyben van a mellékhelyiséggel. A fűtést és a melegvíz-ellátást gázkazán biztosítja.

Az udvarba autóval nem lehet beállni, az utcán ingyenes parkolási lehetőség áll rendelkezésre.

A környék kiváló közlekedéssel rendelkezik, az 5-ös busszal könnyen elérhető a belváros és a Mexikói útról induló földalatti. A 96-os buszokkal Újpest és Újpalota irányába lehet utazni.

Az infrastrukturális ellátottság kielégít minden igényt, a közelben található óvoda, iskola, orvosi rendelő, gyógyszertár és bevásárlási lehetőségek (Aldi, Lidl, Penny). A Pólus Center és az Ázsia Center bevásárlóközpontok könnyen megközelíthetők autóval és tömegközlekedéssel egyaránt.

Az ingatlan kizárólag készpénzzel vásárolható meg, nem hitelezhető.

Ha szeretné megtekinteni ezt az ingatlant, hívjon bátran és érdeklődjön!
Az ajánlat kizárólag a Balla ingatlaniroda kínálatában elérhető.

A környékről:

Csendes,családi házas környezet


Helyiségek

Konyha
nincs megadva
Fürdőszoba
nincs megadva

Elhelyezkedés

Budapest, XV. kerület, Beller Imre utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6645347


Balla Ingatlan - XV. kerület

Balla Ingatlan - XV. kerület

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó Budapest, XV. kerületi (Beller Imre utca) téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 75 m². További jellemzői: a fűtés típusa gáz (egyedi). A téglalakás ára 37,5 millió Ft, négyzetméter ára 500 000 Ft, ami a Budapest, XV. kerületi átlaghoz képest 39%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Dávid Ildikó referens a Balla Ingatlan - XV. kerület irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6645347. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XV. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.