star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XVII. kerület, Madárdomb

  • 73 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

49,9 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XVII. kerület, Madárdomb

  • 73 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XVII. kerület, Madárdomb

  • 73m²


Ár:

49 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1984
Emelet
földszint
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
távfűtés
Parkolás
nincs
Lift
nincs

Az ingatlanról:

A XVII. kerületi Borsó utcában az Újlak utcai strand szomszédságában eladóvá vált egy tágas, remek elosztású panellakás.

A lakás egy szigetelt, 4 emeletes panelház földszintjén található -így néhány lépcsőt kell csak tenni ahhoz, hogy a bejárati ajtóban
találjuk magunkat.

Alapterülete: 73 nm, elosztása szerint: Nappal étkezőrésszel, 3 hálószoba, konyha, külön fürdőszoba és mellékhelyiség, gardrób/kamra. Jelenleg a konyha és a nappali külön helyiség, de egy egyszerű falbontással könnyen amerikai konyhás nappalivá válhatnak.

A lakás esztétiaki felújítása megkezdődött, de jelentlegi tulajdosona családi okok miatt inkább eladná, így az az új tulajdonosra marad.
A villanyhálózat ellenőrizve lett, a következő 15 évben ezzel nem kell majd foglalkozni.

A ház csendes, nyugodt, családias hangulatú. A panelprogramon átesett, szigetelték. Ennek köszönhetően az ablakok már műanyagok, a radiátorokat cserélték és egyedi mérőórát kaptak. A meleget és melegvizet távhő biztosítja.

A közös költség: 8000 Ft, a panelprogram ára teljes mértékben ki lett már fizetve.

Hatalmas előnye a lakásnak, h a hálószobák felől egy óriási, kerítéssel elzárt belső park fekszik, mely a többi házzal együtt lett kialakítva -így idegenek sem a játszóteret sem a zöld területet nem használhatják.

A környéken pár perc sétára boltok, intézmények találhatóak, valamint több busz is jár a környéken, megkönnyítve ezzel az itt élők mindennapjait. alacsony fenntartás, csendes utca, jó közlekedés, külön fürdő és wc, redőnyözött, új nyílászárók, zöld övezet, közös tároló, külső hőszigetelés, panelprogram
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Budapest, XVII. kerület, Madárdomb, Budapest 17. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6483933


+36 30

Ingatlannet kód: NET6483933


Az általad megtekintett eladó Budapest, XVII. kerület, madárdombi (Budapest 17. kerület) panellakás 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A panellakásról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 73 m². További jellemzői: az építés éve 1984, a fűtés típusa távfűtés. Parkolási lehetőség: nincs. A panellakás ára 49,9 millió Ft, négyzetméter ára 683 562 Ft, ami a Budapest, XVII. kerületi átlaghoz képest 10%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Horváth Fruzsina referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6483933. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XVII. kerület, Madárdomb ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.