star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XVII. kerület, Rákoskert

  • 80 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

72,9 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XVII. kerület, Rákoskert

  • 80 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XVII. kerület, Rákoskert

  • 80m²


Ár:

72 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2007
Emelet
1.
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

XVII. RÁKOSCSABÁN ZÁRT LAKÓPARKBAN KÍNÁLUNK EGY BELSŐ KÉTSZINTES LAKÁST!

A társasház 2007-ben épült 30-as kerámia falazattal, 10 cm-es külső szigeteléssel, betoncserép fedéssel.
A lakás I. emeleti belső kétszintes 80 nm-es nappali+2 szobás, dupla komfortos, szép jó állapotú.
Elrendezése kiváló, az alsó szinten előszoba, étkező és a konyha egy légtér, innen nappali, előtér, amiből bejáratos a kádas fürdőszoba és a mosdó. Az étkezőnél szép fa lépcső vezet a tetőtérbe, ahol közlekedő, kisszoba, egy szép tágas nagyszoba, gardrób és egy zuhanyzós fürdőszoba került kialakításra, A nappali, nagyszoba és a gardrób laminált parkettás, a többi helyiségben jó állapotú hidegburkolatok vannak. A konyhában beépített, gépesített konyhabútor, a gardróbban lévő bútor a vételár részét képezi, a többi bútor külön megegyezés szerint maradna. A lakásban központi cirkófűtés van, a hőleadás radiátorokkal történik. A nappali, konyha, étkező végig szép nagy hőszigetelt redőnyös ablakokkal, teraszajtóval, melyen szúnyogháló is van, a tetőtérben fa ablakok. Az erkély 9,3 nm-es, felette kitekerhető napernyővel. A lakás szép, napos, világos, keleti fekvésű.
A lakás külön mérőórákkal rendelkezik.
Tartozik hozzá egy zárt felszíni parkoló.
Közös költség: 5000 Ft/hó

IÁ: 72,9 M Ft


Az ingatlant szívesen bemutatjuk, információért, vagy az ingatlan megtekintéséhez, hívását hétvégén is fogadjuk!

Több, mint 20 éves közvetítői tapasztalatunkkal szívesen segítünk, ha az ingatlan megvásárlásához saját ingatlanát szeretné eladni.

A VÁSÁRLÁSHOZ IGÉNYBE VEHETŐ CSOK PLUSZ KAMATTÁMOGATOTT HITEL, ILLETÉKMENTESSÉG IS!

Igény szerint KIVÁLÓ ügyvédi kapcsolattal segítjük az ingatlan vásárlást. Továbbá profi és ingyenes, bank független hiteltanácsadással és ügyintézéssel (CSOK Plusz, babaváró, lakáshitel, stb…) állunk kedves Ügyfeleink rendelkezésére!

TOVÁBBI INGATLAN AJÁNLATAINKAT MEGTEKINTHETI A LŐRINCZ INGATLAN HONLAPJÁN!


Elhelyezkedés

Budapest, XVII. kerület, Rákoskert, Hegyalatti utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6611502


+36 20

Ingatlannet kód: NET6611502


Az általad megtekintett eladó Budapest, XVII. kerület, rákoskerti (Hegyalatti utca) téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és félszoba). A téglalakásról 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 80 m². További jellemzői: az építés éve 2007, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: parkoló. A téglalakás ára 72,9 millió Ft, négyzetméter ára 911 250 Ft, ami a Budapest, XVII. kerületi átlaghoz képest 1%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Lőrincz Ingatlan referens a Posch Ágnes irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6611502. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XVII. kerület, Rákoskert ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.