star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XVIII. kerület, Havanna-telep

  • 53 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

31,2 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XVIII. kerület, Havanna-telep 1. kép

Eladó lakás Budapest, XVIII. kerület, Havanna-telep

  • 53 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XVIII. kerület, Havanna-telep

  • 53m²


Ár:

31 200 000 Ft

Közös költség
13 ezer Ft
Emelet
5.
Szobák száma
3 (1 + 2)
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
központi egyedi mérővel
Parkolás
udvarban
Légkondícionáló
nincs
Lift
van
Bútorozott
Nem
Kertkapcsolatos
Igen
Ingatlanjog
Tulajdonjog
Panelprogramban részt vett
Nem
Költözhető
Azonnal
Kilátás
Panorámás
Belmagasság
3m alatt
Energia besorolás
D
Erkély, terasz mérete
4 m²

Az ingatlanról:

Kizárólag magánszemèlyek érdeklődését várjuk.

 

Eladó a 18. kerület Havanna lakótelepen, egy kiváló elosztású 5. emeleti 53 nm- es 1+2 szobás ,erkélyes panel lakás. Panorámás, parkra és a parkolóra néznek a nyílászárók.A lakás igény szerint felújítandó, de jelenlegi állapotában is lakható. A ház karbantartott! 

Biztonsági kamera lépcsoházban és liftben valamint a ház elötti parkolot figyeli. Kapuk cseréje , lift korszerűsítése megtörtént, a lépcsőház tiszta, gondozott. Jó a lakóközösség! 

Az ingatlan infrastruktúrája kiváló! Pár perc sétatávolságra található számos bevásárlási lehetőség. Penny Market, piac, stb. , orvosi rendelő, gyógyszertár, óvoda,iskola a szomszédban. 

Közlekedés; 93;93E;236;236E autóbusz megálló a közelben. Autóval a parkolás ingyenes . Kitűnő választás, befektetőknek, első lakásvásárlóknak és családosoknak is ideális! Az ingatlan tehermentes, azonnal birtokba vehető! Közös költség:12985 Ft/hó.   Az ingatlan irányára : 31,2M. 

 


Elhelyezkedés

1181, Budapest, XVIII. kerület, Havanna-telep, Havanna utca 18


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

Ingatlannet kód: 6633370


Ingatlannet kód: 6633370


Az általad megtekintett eladó Budapest, XVIII. kerület, havanna-telepi (Havanna utca 18) panellakás 3 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 2 félszoba). Az épület alapterülete: 53 m². További jellemzői: a fűtés típusa központi egyedi mérővel. Parkolási lehetőség: udvarban. A panellakás ára 31,2 millió Ft, négyzetméter ára 588 679 Ft, ami a Budapest, XVIII. kerületi átlaghoz képest 19%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Kata Arkell hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6633370. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XVIII. kerület, Havanna-telep ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.