star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XVIII. kerület

  • 47 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

39,6 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XVIII. kerület

  • 47 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XVIII. kerület

  • 47m²


Ár:

39 600 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1970
Emelet
4.
Szobák száma
2 (1 + 1)
Fűtés
gáz (egyedi)
Lift
nincs

Az ingatlanról:

XVIII. kerület, Szent Lőrinc-telepen, csendes, nyugodt környezetben várja új tulajdonosát egy jó állapotban lévő, alacsony rezsijű lakás.
A lakás egy 4 emeletes tégla és csúsztatott zsalus építésű ház 4. emeletén található. 47 nm-es, jó állapotú, 1,5 szobás, erkélyes, fűtése kandalló jellegű gázkonvektoros. A konyhában és a fürdőszobában saját tervezésű beépített konyha- és fürdőszoba bútor található. A lakásban új, műanyag nyílászárók és biztonsági ajtó, valamint légkondicionáló  van. A frissen burkolt nagy erkély tökéletes hely a pihenéshez, vagy akár egy kisebb "konyhakert" kialakításához is. 
A lakás folyamatosan karban lett tartva, 5-6 évente festve, tapétázva. A fürdőben 2 éve a kádlefolyó a mosdó szerelvényei és a Wc-lefolyó is cserélve lett.
A házat 2 éve szigetelték, a tető szintén jól szigetelt, sohasem történt beázás. A ház jó állapotú, karbantartott, jó lakóközösséggel.
A közelben több Bkv-járat megállója is megtalálható. Kb. 30-35 perc alatt elérhető a belváros, autóval még kevesebb idő alatt is. Sétatávolságban található posta, Penny Lidl, Aldi, Prima, fogorvos, gyógyszertár, bölcsőde, óvoda, iskola, sportolási lehetőség és több játszótér is. Csendes, nyugodt környék. 10 percre található a Halmi erdő, amely tökéletesen alkalmas pl. sportolásra, kutyasétáltatásra.

A környékről:

Nyugodt, csendes környék, sok zöld területtel.


Helyiségek

Konyha
nincs megadva
Kamra
nincs megadva
Fürdőszoba
nincs megadva
Erkély
nincs megadva

Elhelyezkedés

Budapest, XVIII. kerület, Szent Lőrinc-telep (KISZ-lakótelep)


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6635828


Balla Ingatlan - XVI. kerület

Balla Ingatlan - XVI. kerület

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6635828

Balla Ingatlan - XVI. kerület

Balla Ingatlan - XVI. kerület

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Budapest, XVIII. kerületi (Szent Lőrinc-telep (KISZ-lakótelep)) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 1 félszoba). A téglalakásról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 47 m². További jellemzői: az építés éve 1970, a fűtés típusa gáz (egyedi). A téglalakás ára 39,6 millió Ft, négyzetméter ára 842 553 Ft, ami a Budapest, XVIII. kerületi átlaghoz képest 2%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Surányi Gabriella referens a Balla Ingatlan - XVI. kerület irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6635828. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XVIII. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.